معرفی کتاب آیههای دخترونه(عاشقانههای خدا برای من) اثر نعیمه آقانوری آیههای دخترونه(عاشقانههای خدا برای من) نعیمه آقانوری 3.9 12 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 27 خواهم خواند 6 ناشر شابک 9786226852555 تعداد صفحات 73 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب آیههای دخترونه(عاشقانههای خدا برای من)، نویسنده نعیمه آقانوری. لیستهای مرتبط به آیههای دخترونه(عاشقانههای خدا برای من) 𝐻𝑜𝑠𝑛𝑎♥︎ 𝐵𝑜𝑜𝑘 1404/2/21 بهترین رمان 10 کتاب کتاب های خوب برای بهترین خواننده ها 0 2 مهتاب حیاتی 1404/1/2 دین برای نوجوان 8 کتاب اگر بخواهیم از طریق مطالعه، نوجوان را با دین آشنا کنیم، چه کتاب هایی مناسب هستند؟ در این لیست کتاب هایی که به نوعی ساده سازی متون دینی (قرآن، نهج البلاغه، ادعیه) و یا شرح فلسفه ی احکام دینی(نماز، روزه) هستند، اضافه شده. اگر کتاب خوبی در این زمینه میشناسید، لطفا معرفی کنید... 4 23 H.Alipour 1403/1/30 لیست کتابهایی که در سال۱۳۹۹ خوانده ام 30 کتاب +کتاب"حاج قاسم عزیز" اینها کتاب هایی اند که من در سال۱۳۹۹ خوانده ام 0 7 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه مرادی🌻 1404/6/3 برای دخترای نوجوونی که دنبال حرفای احساسی و دلنشینن خوبه . دوستش داشتم ایدهی جالبی بود. 0 1 sahar 1404/6/8 بنظرم یک دختر (مخصوصا تو رده سنی نوجوان) حتما باید حداقل یکبار این کتاب رو بخونه تا هم چیز های مفیدی یاد بگیره هم سوال های مکرر توی ذهنش برطرف بشه!. 0 8 ابراهیم حاتمی 5 روز پیش چقدر زیبا و احساسی بود🌸 قلمتون سبز باشه همیشه خانوم آقانوری واقعا یک کتاب دخترونه بود. از طراحی جلد، تا صفحات و کلمات و احساسات و عواطف همه چیز برای یک روحیه حساس مناسب بود👌🏻 و چقدر ظریف ارزش ها در غالب کلمات محاوره ای و خودمونی معجزه میکرد مصادره به مطلوب زیبا و شایسته🌱 برای هدیه به دخترای نوجوون عالیه📚 خداقوت👏🏻 0 2