معرفی کتاب کسیدی بلیک؛ گذرگاه اشباح اثر ویکتوریا شواب مترجم نگار شجاعی کسیدی بلیک؛ گذرگاه اشباح ویکتوریا شواب و 3 نفر دیگر 4.2 10 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 18 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222742560 تعداد صفحات 262 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب کسیدی بلیک؛ گذرگاه اشباح، نویسنده ویکتوریا شواب. لیستهای مرتبط به کسیدی بلیک؛ گذرگاه اشباح a little wandering ghost 1403/11/19 کتاب های مورد علاقه ام 🌻 32 کتاب این لیست کتاب مختص کتابهایی هست که مورد علاقه ام هستن میدونم که خیلی زیاده ولی همشون رو دوست داشتم دلم نمیومد اسمشون نباشه🙃🙃🍀 ولی بیشتر از همه سقوط و مجموعه ۵جلدی راز رو دوست دارم🤗 0 44 a little wandering ghost 1403/9/4 بهترین کتاب های ژانر وحشت👻👻 12 کتاب best horror books👻💀💀 0 26 یادداشتها محبوبترین جدیدترین میم صالحی فر 1403/5/24 داستان این جلد در نیواورلئان میگذره و ما تا حدی با تاریخچه و جاهای رازآلود و پر از ارواحش آشنا میشیم! لارا ، دوست کسیدی که از جلدهای قبل با اون اشنا شده، در این سفر حضور پر رنگی داره و یک موجود جدید به نام فرستادهی مرگ در این جلد حضور داره که اتفاقات و صحنههای ترسناکتری رو نسبتا به جلد ها ی دیگه رقم میزنه. جیکوب، شبحی که کسیدی رو نجات داده و همیشه همراهش هست و افکارش خبر داره هم اتفاقات مختلفی براش میوفته. انجمن گربهی سیاه هم در این جلد واقعی میشه و افراد جدیدی رو وارد داستان میکنه که به نظرم میتونن نقش اصلی جلدهای بعدی احتمالی این مجموعه باشن. در کل هرچقدر تعلیق و گرههای داستان جذاب بود، گره گشاییها ساده و ابتدایی بودن. 0 6 بوکولوژیست 1404/1/6 کامل بر عکس اون چیزی که من فکر میکردم اتفاق افتاد و خیلی برام جالب شد مثل جلد های قبلیش تموم میشه و کاری میکنه که انگار یک جلد دیگه ام هست یا قراره بیاد و اینکه داستان های گذشته ای همشون رو نشون میده داستان رو جذابتر هم کرده ممکنه شما هم که به تهش برسین مثل کسیدی بگید چیشد و چه خواهد شد.... 0 1 فرفری موی غزلساز 1403/9/13 جای تاسفه که باید از جلد سوم شروع کنم تا به برسم به جلد اول😅🥲 اما داستانش قابل فهم بود چون به داستان جلدهای قبل هم اشاره میشد. داستانش قشنگ بود و به خوندن مجموعههای دیگه ترغیبم کرد. 📌امتیاز در گودریدز: ۴.۰۳ 0 0