معرفی کتاب بابای شکم بالشی اثر کلاس فرپلانکه مترجم محمدرضا فرزاد کتابکودک۷ تا ۹ سال بابای شکم بالشی کلاس فرپلانکه و 2 نفر دیگر 3.5 6 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222740252 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب بابای شکم بالشی، نویسنده کلاس فرپلانکه. لیستهای مرتبط به بابای شکم بالشی کتاب ابرک 1403/10/27 بهترین کتاب های کودک با موضوع بابا و پدر 34 کتاب کتابهای با موضوع پدر یا پدربزرگ در رده سنی کودک و نوجوان شما هم پیشنهاد بدین کتابها را میتوانید به مناسبت روز پدر با ۱۵درصد تخفیف تهیه کنید ابرک 0 2 مریم علویان 1403/5/9 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۴)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/5/25 عجب کتابی! از صفحهی اول میشود با آن همراه شد و هر صفحه که پیش میروی در دلت پروانهها بال میزنند. این کتاب را حتما برای پناه میخوانم و میخواهم بارهای بعد، آن را با پدرش بخوانند. همهچیزش در جهت خلاقیت و روشنی ذهن کودک است اما گمان میکنم باید درمورد صفحاتی که راوی به《رعد و برقی بودن》پدرش میپردازد دقت ویژه کنیم و با مراعات بسیار و در سن مناسبی سراغش برویم. شاید بهتر باشد این کتاب برای کودکانی که والدی نسبتا خشمگین دارند، زودتر خوانده شود و باری از دوششان بردارد یا بهدردبخورتر باشد و برای مطالعهشان، احتیاج به دقت کمتری داشتهباشد. 0 1 عبدالله گیوه چی 1402/11/9 حس بد یک کودک را هنگامی که یکی از والدینش او را دعوا میکند به نمایش گذاشته است. در میانهی داستان تصویرگری، مطابق با حس کودک، ترسناک و خشن میشود. به دلیل ترسناک بودن تصویر پدر در زمانی که کودک عُلقهاش را با او از دست داده، برای کودکان توصیه نمیکنم. در واقع این کتاب، مخصوص بزرگسال است. 0 3