اروپا اروپا فیودور داستایفسکی و 1 نفر دیگر 3.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر چشمه شابک 9786220111849 تعداد صفحات 82 تاریخ انتشار 1402/10/24 توضیحات کتاب اروپا، مترجم مهران صفوی. بریدۀ کتابهای مرتبط به اروپا تاکومی اروپا فیودور داستایفسکی 3.0 1 صفحۀ 50 "حقیقت" بنا به تصورش "جایی بیرون از اوست، جایی در سرزمین دیگر، مثلا اروپا، با نظم تاریخی استوارش، با زندگی اجتماعی و مدنی مستحکم و پابرجایش." هرگز نخواهد یافت که حقیقت اول از همه در درون اوست؛ آخر از کجا باید بفهمد؟ فارغ از همه چیز، او در وطن خویش غریب است. 0 0 لیستهای مرتبط به اروپا بتول فته پور فیودور داستایفسکی 20 کتاب در حال خوندن کتاب های داستایفسکی هستم بهتره به همین ترتیبی که چیدم این را کتاب ها خونده بشن 2 26 یادداشتها محبوبترین جدید ترین تاکومی 1403/7/10 اول که کتابو خریدم، فکر کردم که داستان باید باشه-چون اسم داستایوفسکی رو که دیدم دست و پام شل شد مثل همیشه- بعد که اولین جمله رو خوندم" اروپا موطن دوم ماست" دیگه نتونستم به همسرم آویزون نشم که بخرش. اما چه بسا حرف دل ما بود. حرف مایی که غرق تجدد غربیایم و از خودمون و روح ایرانی(روسی)مون صرف نظر کردیم. حتی تو ادبیاتمون هم جنس ادبیاتمونو سعی میکنیم به غرب نزدیک کنیم و... بهرحال جالب بود و من با خوندن هر جملهای که داستای عزیزم نوشته باشه در حیرت فرو میرم که واهیییی اینو داستایوفسکی بزرگ نوشته پس خیلی برام محترمه. اما سه ستاره میدم چون داستانی نبود و اون لطفی که در داستان هست در چیز دیگری نیست 0 1