معرفی کتاب حجت خدا اثر حسام خلیلی حجت خدا حسام خلیلی 4.5 6 نفر | 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 18 خواهم خواند 6 ناشر عروج ایمان شابک 9786009669806 تعداد صفحات 100 تاریخ انتشار 1397/5/3 توضیحات کتاب حجت خدا، نویسنده حسام خلیلی. بریدۀ کتابهای مرتبط به حجت خدا سیدعلی دیروز حجت خدا حسام خلیلی 4.5 0 صفحۀ 75 با محسن رفتیم تشییع جنازه شهید علیرضا نوری. وسط مراسم تشییع، محسن بهم پیامک داد: «زهرا دعا کن من هم مثل علیرضا شهید بشم.» جواب دادم: «محسن از این حرفها نزن. قلبم داره آتیش میگیره.» آخر شب محسن برگشت. وقتی آمد حال عجیبی داشت. بهم گفت: «زهرا دیدی؟ دیدی چه جمعیتی اومده بود؟ اگر بخواهیم بمیریم، به زور ۱۰ نفر میان زیر تابوتمون رو میگیرن، اما امروز دیدی مردم چه جور خودشون رو برای شهید نوری میکشتن؟» آن شب تا صبح یک بند حرف از شهادت میزد و گریه میکرد. گفت: «زهرا اگر شهید بشم برای همیشه هستم. اما اگه بمیرم دیگه نیستم!» بهش گفتم: «محسن اگه شهید بشی من تابوتت رو ببینم دق میکنم. من دوریت رو برای یه لحظه هم نمیتونم تحمل کنم.» گفت: «میتونی خانمم.» بعد نگاهی توی چشمانم کرد و گفت: «حالا ببین اصلاً پیکری میاد یا نه!» 0 1 لیستهای مرتبط به حجت خدا خانم طلبه ؛ 1404/5/27 کتاب شهدایی که باهاشون اُنس گرفتم. 5 کتاب خواندن کتاب شهدا فواید بسیاری دارد. این کار به انسان کمک میکند تا با ابعاد مختلف زندگی، اخلاق، و منش شهدا آشنا شود و از تجربیات و درسهای آنان در زندگی خود بهرهمند گردد. همچنین، این کار میتواند موجب رشد معنوی و علمی انسان و همچنین الگوگیری از سبک زندگی شهدا شود. 0 14