معرفی کتاب محمود و نگار اثر عزیز نسین مترجم ارسلان فصیحی کتابعمومیداستانروس محمود و نگار عزیز نسین و 1 نفر دیگر 3.3 8 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر ققنوس شابک 9786002780195 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار 1399/7/16 توضیحات کتاب محمود و نگار، مترجم ارسلان فصیحی. ادبیات ترکیه ادبیات داستانی ادبیات کلاسیک داستان کمدی طنز دهه 1950 میلادی پستهای مرتبط به محمود و نگار محمدهادی رمضانزاده 1403/11/3 سربازخوانه! 5 40 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ماهنامهی شهر کتاب 1401/3/11 در این کتاب گزیدهی داستانهای کوتاه طنز نسین را با ترجمهی ارسلان فصیحی میخوانیم. ماهنامهی شهر کتاب، شمارهی هشتم، سال 1395. 0 2 کوثر دماوندی 1401/3/13 طنز عزیز نسین دوست دارم. کتاب محمود و نگار یک مجموعه داستان کوتاه هستش که داستان اول قصه ی عشق نافرجام محمود و نگار، داستان ها بن مایه اجتماعی و سیاسی داره . طنز تلخ اینکه مردمان یک جامعه با جمله درست میشه انشاللا، مسئولیت رو از گردن خودشون بر میدارن و یا مردمانی که میدونن تو جامعه کوچیکشون کاری انجام نشده و فقط به خاطر خوش کردن دل علیحضرت خودشون به آب و آتش میزنن.متاسفانه به شدت به حال این روزهای کشور ما هم نزدیک هستش. فقط نسین اینجوریه ک یک کتاب که ازش خوندی باید ی فاصله بزرگ بذاری تا کتاب بعدی چون تقریبا تم تمام داستان ها یکی هستش 0 1 مهران م 1403/10/16 یکی از خوشمزه ترین کتابهایی بود که خوندم.در قالب طنز ولی نکات خیلی جالب و تاثیر گذار بیان شد.چندین داستان کوتاه که مهمترین از دیدگاه من داستان قدغن بود.بسیار شبیه به وضعیت اسفناک کشور خودمونه.نوع حکومت کردن و نوع برخورد مردم و خیلی اتفاقات مشابه دیگه در خیلی از داستان ها دیده میشه. خواندنی و خوش نمک در عین حال تفکر برانگیز. 0 5 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 اولین کتابی بود که از این نویسنده میخوندم (درواقع شنیدم) چطور این کتاب رو انتخاب کردم؟ تو کتابهای صوتیِ فیدیپلاس دنبال یه کتاب میگشتم که در زمانهای پرت بهش گوش بدم، کتاب دندونگیری پیدا نکردم، رفتم سراغ کتابهایی که آرمان سلطانزاده خونده و این رو انتخاب کردم. و خوب اعتراف میکنم که خوشم اومد. چند داستان کوتاه از یک نویسندهی ترک بعضی از داستانهاش انگار عینا از فرهنگ کشور ما نوشته شده باشه با بعضیهاش بلند خندیدم و بعضی رو خیلی دوست نداشتم در کل از قلم این نویسنده خوشم اومد و البته خوانش عالی آقای سلطانزاده پن: تو اکثر داستانهاش شخصیتها عضو حزب مختلف بودن. تو ترکیه انقدر حزب مهمه و پررنگ؟ یا تو دهههای قبل اینطور بوده؟ 0 0