معرفی کتاب در آغوش خدا اثر مهدی خدامیان آرانی

جلد 4

ناشر
وثوق
1392/8/11

کتاب در آغوش خدا، نویسنده مهدی خدامیان آرانی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به در آغوش خدا

نمایش همه
بریدۀ کتاب

امام صادق علیه‌السلام فرمود: نه، به خدا قسم، مؤمن مرگ را بسيار دوست دارد! چون عزرائيل براى گرفتن جان مؤمن مى‌آيد، در آغاز، مؤمن دچار هراس مى‌شود. اما عزرائيل به سخن درمى‌آيد و خطاب به مؤمن مى‌گويد: نترس و هراس نداشته باش، زيرا كه من از پدر، نسبت به تو مهربان‌تر خواهم بود. اى مؤمن! چشم خود را باز كن! نگاه كن! اين رسول خدا است، آن‌ها هم حضرت على و حضرت زهرا و امام حسن و امام حسين و بقيه امامان علیهم‌السلام مى‌باشند كه به ديدن تو آمده‌اند. پس مؤمن چشم خود را باز مى‌كند و مى‌بيند كه چهارده معصوم علیهم‌السلام در كنار اويند! آن‌گاه صدايى به گوش مؤمن مى‌رسد. خدايا، اين صداى كيست؟ اين صداى فرشته‌اى از فرشتگان الهى است كه مأمور مى‌باشد تا اين كلام خدا را به گوش مؤمن برساند. آرى، خداى متعال دستور داده است تا اين فرشته از طرف او با مؤمن چنين بگويد: اى بندهٔ من! به سوى پروردگار خود بازگرد تا با بندگان خوب من (چهارده معصوم) همراه باشى و وارد بهشت من گردى. مؤمن چون اين صدا را مى‌شنود كه خداى متعال او را به سوى خود فرامى‌خواند و از او دعوت مى‌كند تا در بهشت او مسكن گزيند، مرگ را در كام خود شيرين مى‌يابد و عاشق مرگ مى‌شود.