معرفی کتاب تصاویر زیبا اثر سیمون دو بووار مترجم کاوه میرعباسی کتابعمومیداستانفرانسه تصاویر زیبا سیمون دو بووار و 1 نفر دیگر 4.0 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 5 ناشر هاشمی شابک 9789647199018 تعداد صفحات 224 تاریخ انتشار 1393/2/2 نسخههای دیگر نشر گیل توضیحات کتاب تصاویر زیبا، مترجم کاوه میرعباسی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سمی 1404/4/8 وقتی این کتاب رو میخوندم یا کتاب "دفترچه ممنوع" از آلبا دسس پدس افتادم که هنوزم یکی از کتابهای محبوبم هست... داستان در مورد زنی است که درگیر روزمرگیهاست... ارتباط با پدر و مادرش، فرزندانش، همسرش و ... نویسنده سعی کرده مجموعهای از احساسات ناشناخته و یا تردید برانگیز در حیطهی دوست داشتن و زندگی مشترک با نگاهی هوشمندانه وارد داستان کند و خواننده را با اضطرابها یا قطعیات یک زن همسو کند. 0 0 maedeh rahmdel 1404/2/10 سیمین دوبووار در اکثر نوشته هایش , میبینید که زن به یک دغدغه اصلی او تبدیل شده است و در هر اثرش به یک موضوعی که زندگی زنان تحت تاثیر قرار میده می پردازه این اثر رو نسبت به دو اثر دیگه ای که ازشون خوندم کمتر دوست داشتم ولی بازم خوب بود . خانم دووبوار به خوبی در این کتاب به دلمشغولی های یک زن در رابطه با موضوعات روزمره زندگی از جمله ازدواج، تعامل با فرزندان و همسر، تنهایی ، مستقل بودن و...روایت میکنه ، احساساتی که شخصیت زن تجربه میکنه ممکن برای هر کدوم از ما در موقعیت ها مختلف انفاق افتاده باشه یا حتی بیفته . 3 9