معرفی کتاب آفاق دانایی در سپهر تمدن اسلامی (گفت وگوی حامد زارع با رسول جعفریان) اثر حامد زارع کتابعمومیفلسفهاسلامی آفاق دانایی در سپهر تمدن اسلامی (گفت وگوی حامد زارع با رسول جعفریان) حامد زارع 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر روزنه شابک 9786222345099 تعداد صفحات 422 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب آفاق دانایی در سپهر تمدن اسلامی (گفت وگوی حامد زارع با رسول جعفریان)، نویسنده حامد زارع. یادداشتها محبوبترین جدیدترین ایمان نریمانی 1404/5/8 کتاب «آفاق دانایی در سپهر تمدن اسلامی» بیان تجربههای فکری چند دهه زندگی رسول جعفریان و فعالیتهای حرفهای اش به خصوص در حوزه کتاب و کتابخانه است. او که خود در حوزه دیجیتالی کردن منابع کتابخانهای پیشگام بوده، در این کتاب معتقد است باید نظام سنتی کتابخانه را عوض کنیم؛ چرا که کتاب و کتابخانه با وضع فعلی راه به جایی نخواهد برد. طبق گفتههای آقای جعفریان، بخش عمده ای از منابع کتابخانهها، چه چاپی و چه خطی هنوز دیجیتال نشدهاند و بسیاری از آنهایی که شدهاند هم یا وضوح و خوانایی ندارند و یا دسترسی به آنها راحت نیست. جعفریان به درستی معتقد است که تمرکز روی چاپ و خرید نسخه چاپی در کتابخانهها ما را در پیشبرد علم متوقف میکند که از نظر من این موضوع درباره کتابهای غیرداستانی درست است. مشکلات حقوقی و مدیریتی باعث شده تا بسیاری از منابع در اختیار پژوهشگران نباشد و فرآیند پژوهش به کندی پیش رود. از طرفی، همین تفکر، پژوهشگران را از کتابخانه دور کرده است. به جز اینها، بخش تاریخ شفاهی شکل گیری کتابخانه تخصصی تاریخ در قم و همچنین دیجیتالیسازی علوم انسانی نیز خواندنی است. 0 0