معرفی کتاب فرمانروای لب قیچکی اثر فریبا کلهر

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
چه آرزویی بهاندازهی آرزوی حکومت بر دنیا جذاب است؟ دلیل بیشتر جنگهای تاریخی یک آرزو بوده است: فرمانروایی بر کل دنیا! حالا فکر کن خیلی راحت و بیدردسر بهعنوان بزرگترین قدرت دنیا انتخاب بشوی! با قدرتت چهکار میکنی؟ این شانس به ماندل داده میشود. دختری که میتواند با لبهایش آهنگ بزند. او چند بار در مسابقهی استعدادیابی شرکت کرده بود اما موفق نشده بود رتبهای به دست بیاورد. با ظاهرشدن موجودی به اسم«مراد» زندگی ماندل تغییر میکند. ماندل فرمانروای دنیا میشود اما آیا میتواند برندهی مسابقهی استعدادیابی بشود؟
یادداشتها
1404/1/3
فکر میکنم تنها نکات قابل توجه این کتاب، اول نویسندهی معروفش، دوم اسم کتاب و سوم طرح روی جلد باشد. فصل اول کتاب یعنی ۱۰ صفحه ابتدایی به صورت کاملا گزارشی به پیشینهی شخصیت میپردازد و زمانی داستان اصلی شروع میشود که شخصیت اصلی به سن جوانی رسیده و دانشجوست. کتاب داستان کودک با شخصیت بزرگسال! بعد هم در یک رویداد غیرقابل پذیرش و خارج از روابط علی و معلولی، شخصیت وارد یک ماجرای فانتزی میشود و شخصیتی که هنوز پرداخته نشده، مثل یک تیپِ تکراری عمل میکند و نویسنده تلاش دارد به خواننده بقبولاند که رفتارهای او عجیب و مخالف شخصیت گذشتهاش است. ماجرای فانتزی با یک پایان قابل پیشبینی به اتمام میرسد و برای اینکه خواننده چندان دست خالی کتاب را کنار نگذارد، نویسنده دست به دامان سبک خاله سوسکهای میشود و شخصیت را به شکلی غیرمنطقی عروس میکند. خواندن چنین داستان ضعیفی از نویسندهی هوشمندان سیاره اوراک و پسران گل، برایم قابل قبول نبود. وقتش است که میدان را بدهند دست جوانترها.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.