معرفی کتاب پس مرتضی کو؟ اثر کلر ژوبرت پس مرتضی کو؟ کلر ژوبرت و 2 نفر دیگر 4.1 7 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 1 ناشر مرکز اسناد انقلاب اسلامی شابک 9786229816110 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب پس مرتضی کو؟، ویراستار فهیمه شانه. لیستهای مرتبط به پس مرتضی کو؟ حانیه وحیدزاده 1402/11/8 معرفی برخی از آثار کلر ژوبرت 49 کتاب کلر ژوبرت (Claire Jobert) نویسنده و تصویرگر، در ماه مه 1961 در پاریس به دنیا آمد. وی در یک خانواده مسیحی بزرگ شد. او در نوزده سالگی به اسلام گروید و هنگام ازدواج به ایران مهاجرت کرد. کلر ژوبرت دارای مدرک لیسانس در علوم آموزشی است. او خودش داستان هایش را تصویر می کشد. با نگاهی گذرا به آثار او، می توانید به راحتی مشغله های او را با موضوعاتی چون ایمان و دین، هویت، روابط کودکان با محیط اطراف خود و غیره درک کنید. بیشتر آثار این نویسنده برای کودکان در سنین ابتدایی است. در این لیست کتاب هایی که از ایشان خوانده ام می گذارم. تا شما هم با آثار این نویسنده توانا بیشتر آشنا بشوید 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 اول از همه برای نقاشیش غش کردم و چهرهای که خانم ژوبرت از کودکی شهید مطهری کشیده بود داستان درباره یک شب از کودکی شهید مطهریه و شناخت کودک درباره "مرتضی" مرتضیای که همسنهای خود مخاطبه و خیلی پرسشگر و کتابخونه راستش نمیدونم اگه مخاطب این کتاب بودم و یه بچهی پنج شش ساله، از شخصیت کتاب خوشم میاومد یا لجم میگرفت! اگه میخواین این کتاب رو برای بچهها بخونید، حتما حواستون باشه بچهتون رو با شخصیت داخل کتاب مقایسه نکنید، حتی نخواین مثلش بشه. فقط کتاب رو بخونید و یه کم درباره علامه مطهری صحبت کنید. همین 0 0 fateme boshra 1402/3/12 این کتاب ر اجع به پسر بچه ای که بیدار می شود هوا مهتابی بود او فکر کرد که صبح شده و می رود مدرسه این داستان واقعیت دارد مرتضی وقتی بزرگ میشود دانش مند می شود 0 5 ماه نگار 1402/12/28 برای آشنایی بچّهها با کودکی شهید مرتضی مطهری😊 0 0