حانیه وحیدزاده حانیه وحیدزاده دنبال کردن @HaniehVahidzadeh 15 دنبال شده 44 دنبال کننده کتابدوست اعظم(253 کتاب)469امتیاز دنبال کردن47یادداشت220امتیاز37لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 253 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 26 کتاب یادداشتها نمایش همه حانیه وحیدزاده 1403/4/29 حق دارم کودک باشم آلن سر 4.3 4 غم انگیز ترین کتاب. واقعا چرا باید این کتاب خواند. در برابر سوال کشتار بی رحمانه ی غزه چه باید گفت؟ پیمان نامه ی حقوق کودک!!!!!!! سازمان یونیسف!!!!! این صحبت ها شبیه طنز تلخ این روزهاست. 0 1 حانیه وحیدزاده 1403/4/28 ببو ماریسا مونتس 3.8 2 من شخصا کتاب هایی که صفت منفی دارد برای قبل از ابتدایی نمی پسندم. اسم کتاب برای پسرم نخواندم و هرجا به جای اسم پسرک جایگزین کردم. و از خواندنش هر دو لذت بردیم. 0 2 حانیه وحیدزاده 1403/4/19 از فرق سر تا نوک پا اریک کارل 4.7 1 مناسب برای کار با بچه های ۳تا ۵سال 0 0 حانیه وحیدزاده 1403/3/18 بی سرزمین کاترین مارشال 4.3 23 کتاب را دوست داشتم، شروع و پایانی مناسب برای نوجوان داشت. من رو یاد کتاب وینی خرسه اثر لیندزی متیک می اندازد. کتابی که به اسطوره سازی می پردازد و نسل جوان را با اتصال داستانی امروزی به گذشته وصل می کنه. صدها حیف و آه که ما سرشار از قهرمان های بی نظیر واقعی هستیم ولی دریغ از استفاده حداکثری در ادبیات کودک کشورمان. 0 1 حانیه وحیدزاده 1403/3/15 وقتی هورتون صدای "هو" شنید دکتر سوس 4.3 5 شخص شخصه هرچقدر هم کوچک باشد. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 حانیه وحیدزاده 1403/3/7 بابای موشک ها فائضه حدادی 4.4 7 کتاب خوب و قشنگی بود. میشه گفت یک کار خوب برای معرفی شهید حسن طهرانی مقدم و مناسب کودکان ۶سال به بالا. 0 1 حانیه وحیدزاده 1403/2/31 من بهترین رفتار را می کنم! لوری رایت 4.3 3 بیشتر سوال و جواب هست. من شخصا ترجیح می دهم کودکان خودشان به این نتیجه برسند که چیکار می توانند انجام بدهند. مثل کتاب حل مسئله است. 0 0 حانیه وحیدزاده 1403/2/28 راز پاپاپا کلر ژوبرت 4.4 9 داستان های این مجموعه سعی دارند یکی از مفاهیم قرآنی رو برای بچه ها به تصویر بکشند. مناسب ۶سال به بالا 0 0 حانیه وحیدزاده 1403/2/19 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 112 عالی و دوست داشتنی. گاهی ما آدم ها فقط به یک گوش شنوا نیاز داریم و بس. 0 2 حانیه وحیدزاده 1403/2/11 مجموعه ادب (7)(عروسک خرگوش کوچولو) فاطمه داوری 4.0 1 این مجموعه ۱۵جلدی داستان هایی از خرگوش کوچولوی هست که هر دفعه یک اتفاقی براش می افتد و به دنبال راه حل مناسب است. تمرین و بحث در جهت فلسفه برای کودکان بیشتر به مربیان مهدکودک و قصه گویی پیشنهاد می دهم. چرا که برای نوشتن طرح درس کتاب های مناسبی براشان هست. 0 0 حانیه وحیدزاده 1403/2/10 ساختن فوق العاده است اشلی اسپایرز 4.1 17 یک کتاب انگیزشی خوب برای کودکان. با موضوع تلاش و امید 0 0 حانیه وحیدزاده 1402/12/23 چطور از شر گرگ خلاص شویم کلمان شابر 4.0 6 مناسب برای بچه های ابتدایی پند آموز و تفکر برانگیز 0 0 حانیه وحیدزاده 1402/12/23 من فقط بلدم کرم بکشم ویل مبیت 4.3 1 هر بچه ای ازش خوشش نمی آید. برای پسر من که کتاب طنز رو دوست داره، قشنگ بود. خلاقیقت نویسنده رو دوست داشتم. 0 0 حانیه وحیدزاده 1402/12/23 با عددها دوست می شوی؟ لاله جعفری 2.9 3 برای کودکان زیر ۴ سال جالب است. 0 0 حانیه وحیدزاده 1402/12/23 موش باهوشه خوش اندام می شود مری آن فریزر 3.7 3 بچه های من عاشق این کتاب شدند. برای بچه های ۴ ساله جذاب و برای بچه های ابتدایی آموزنده است. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش قصهگو؛ جوان از کتاب چالش به پایان رسیده % 30 چالش قصهگو؛ پلیسی از کتاب چالش به پایان رسیده % 20 چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها نمایش همه حانیه وحیدزاده پیشنهاد چند کتاب برای کودکان با موضوع امام رضا (ع) 8 کتاب امام رضا (ع) 0 1 حانیه وحیدزاده کتاب های کودک با محوریت حفاظت از طبیعت 11 کتاب حفاظت از محیط زیست 0 2 حانیه وحیدزاده قصه های کربلا (حضرت رقیه س) 4 کتاب داستان های مذهبی آشنایی با حضرت رقیه (س) مناسب کودکان ۹ سال به بالا 0 1 حانیه وحیدزاده معرفی چند کتاب درباره امام علی (ع) برای کودکان 21 کتاب معرفی چند کتاب درباره امام علی (ع) برای کودکان و نوجوانان #حضرت_امام_علی(ع) #برای_مولا_علی(ع) #میلاد_امام_علی(ع) #امیرالمومنین #غدیر #حدیث 1 4 حانیه وحیدزاده بسته کودک و نوجوان،با موضوع مقاومت،وطن،فلسطین. 15 کتاب 🇵🇸 بسته کودک و نوجوان،با موضوع مقاومت،عشق به وطن،سوریه،فلسطین،غزه 🇵🇸 0 3 بریدههای کتاب نمایش همه حانیه وحیدزاده 1403/2/19 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 112 صفحۀ 177 _چی باید بهش بدهم؟ باید بهش عروسک بدهم؟... دخترها عروسک دوست دارند. _من نمی دانم هر کی یک چیز دوست دارد چیزی بهش بده که خودت دوست داری. اگر خودت دوستش داشته باشی خیلی احتمال دارد که او هم خوشش بیاید. بهش هدیه ای از ته دل از صمیم قلب بده. برادلی پرسید: «پرده ی حمام چطوره؟ کارلا گفت: به شرطی که از ته دل باشد! برادلی لبخند زد. 0 1 حانیه وحیدزاده 1403/2/19 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 112 صفحۀ 176 آره، خیال می کنی سیندرلایی، شب نشینی باشکوهی دعوت شده ای و می ترسی که نکند درست وسط جشن تولد كولين، يكهو، همه چیز از این رو به آن رو شود! ص۱۷۶ 0 4 حانیه وحیدزاده 1403/2/19 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 112 صفحۀ 165 کارلا گفت: جایی خواندم که در ذن مهم ترین قانون این است که وقتی کسی بهت سلام می کند، حتماً باید جوابش را بدهی.» ص۱۶۵ 0 1 حانیه وحیدزاده 1403/2/9 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.3 71 صفحۀ 399 من انسانیتم رو نگه میدارم هر چند نتونستم قول ها مو نگه دارم و عشق.....عشق هیچ وقت از رگهای من بیرون نمیره ..... 0 2 حانیه وحیدزاده 1403/2/9 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.3 71 صفحۀ 378 هدی اشتباه میکنه مگه میشه دنیا این همه کشت و کشتارو نبینه؟ نمیشه دنیا این همه وحشیگری و خرابی رو نبینه دیر یا زود همه میفهمن و یه کاری میکنن همه چی تموم میشه همه چی عوض میشه 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.