معرفی کتاب دیوار چین اثر ژول ورن مترجم عنایت الله شکیباپور دیوار چین ژول ورن و 1 نفر دیگر 3.7 9 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 0 ناشر ارغوان شابک 0000000088101 تعداد صفحات 165 تاریخ انتشار 1369/4/1 نسخههای دیگر نشر ارغوان نشر ارغوان نشر ارغوان نشر ارغوان نشر ارغوان نشر ارغوان نشر اردیبهشت نشر ارغوان توضیحات کتاب دیوار چین، مترجم عنایت الله شکیباپور. یادداشتها محبوبترین جدیدترین علی سلیمانی 1403/2/4 خوب بود 0 2 نوید نظری 1403/11/30 نام کتاب خیلی ربطی به محتوای آن ندارد. یکی از کارهای خوب ژولورن برای نوجوانان و البته به نظرم من هرکسی که هنوز در تجربه کردن زندگی قبل از سی سالگی است. کتاب حول موضوع مفهوم نیکبختی و نگونبختی در زندگی و قدر دانستن فرصتهای زندگی شکل گرفته است و داستان جوانی ثروتمند را روایت میکند که با یک فیلسوف شرقی همقدم و همراه است. فیلسوف برای طراحی یک بازی باور به ارزش زندگی و خوشبختی از مسیر رنج را در ذهن او پدید میآورد. در مسیر داستان جوان ثروتمند میفهمد که تنها کسانی میتوانند مفهوم خوشبختی را درک کنند که تجربهای از بدبختی داشته باشند. این جوان در گردونهای آشفته از تصمیم برای خودکشی تا تلاش همه جانبه برای حفظ زندگی خود در چرخش و شناوری است. متن کتاب شبیه سایر کارهای ژولورن روان و توصیفات و صحنهآراییها خوب و دلچسب است. 0 7