کمال انسان و انسان کامل کمال انسان و انسان کامل مرتضی مطهری 5.0 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 14 خواهم خواند 3 ناشر بینش مطهر شابک 9786229849897 تعداد صفحات 176 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب کمال انسان و انسان کامل، نویسنده مرتضی مطهری. لیستهای مرتبط به کمال انسان و انسان کامل حمیدرضا ملازاده کتاب های بصیرتی 11 کتاب استاد شهید مطهری 0 4 علی قاسمی 🇵🇸 خواندهشدهها در سال 1402 55 کتاب برای ارزیابی خودم تا انتهای سال ان شاءالله... 0 28 محمد قنبری انسان/روح/نفس شناسی 7 کتاب مجموعه کتب مفید انسان شناسی 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین علی قاسمی 🇵🇸 1402/11/14 استاد شهید در این کتاب به نقد و بررسی چیستی کمال انسان در مکاتب مختلفی (۹ یا ۱۰ مکتب بررسی شد) پرداخته و در بین، نظریه اسلام را غالب بر همه نظریات و کاملتر از همه نظریات دانسته، آن را تبیین و حاکم بر تمام نظریات قرار میدهند. خلاصه معرکه بود مثل همیشه♥️ 0 9 متین 1402/5/2 عالی بودش اینکه آدم باید اون علمی رو که می آموزه مثل موعظه ها و پند های اخلاقی رو به کار بگیره نه اینکه یاد بگیره ولی عملی رو انجام نده! ما از شیعه بودن نباید فقط یک اسم داشته باشیم در حالی که باید در عمل مون هم شیعه باشیم. اینکه غیبت نکنیم، مال حرام نخوریم، دروغ نگیم. نفس اماره مون رو که مرحوم استاد بزرگ فرمودن مثل مار افعی هستش که از سرما چن باتمه زده و وقتی بیدار بشه توی هوای گرم نیش می زنه و همین طور مثل سگ های هاری هست که خوابند ولیکن اگر بیدار بشن تیکه تیکه می کنن اطرافیان رو. برای همین باید سعی کنیم تا جایی که میشه پیرو نفس مون نباشیم و شهوت مون رو تا جایی که میشه کنترل کنیم چون تمایز انسان ها با حیوانات قوه ادراک و کنترل هستش و اگر ما شهوت جنسی و خشم و عصبانیت مون رو کنترل نکنیم طبق گفته کلام الله مجید مثل حیوانات و از آنها کمتر می شویم 0 3