من و دوست غولم من و دوست غولم شل سیلورستاین و 1 نفر دیگر 4.3 15 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 26 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر چشمه شابک 9789646194946 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1394/5/19 توضیحات کتاب من و دوست غولم، مترجم منیژه گازرانی. پستهای مرتبط به من و دوست غولم بهخوان به بهانه 10 می، سالروز درگذشت شل سیلوراستاین 0 24 یادداشتها محبوبترین جدید ترین فهیمه 1400/10/23 اولین کتاب شل سیلور استاین که خواندم. برادرم کلاس سوم دبستان که بودم برایم خرید و خوب آنقدر کوچک بودم که نمی دانستم چرا خودش از "نی انبانی که نه نگفت" خوشش می آمد! بعد از این کتاب "تور ماه گیری" را برایم خرید. 0 3 مریم رضوی 1403/2/22 شل سیلوراستاین واقعا نویسنده عجیب و غریب و خلاقیه!! با داستان های کوتاهش، عمیق ترین مفاهیم رو به ساده ترین شکل برای کودکان به تصویر میکشه. با خوندن بعضی داستان ها به معنی واقعی کلمه شگفت زده میشدم، بس که خوب بودن... به قول مترجم، شل سیلوراستاین واقعیات تلخ و گزنده زندگی روزمره رو با ظرافت و به صورت طنز به کودکان نشون میده و بهشون یاد میده که به مفاهیم معمول و آشنای دنیای امروز از زاویهی دیگهای نگاه کنند و حتی باهاشون مقابله کنن یا تغییرشون بدن. در کل خیلی کتاب خوبی بود، دوستش داشتم 0 0