معرفی کتاب شناخت اساطیر ایران (چشمه) اثر جان هینلز مترجم ژاله آموزگار کتابعمومیتاریخ اسطوره شناخت اساطیر ایران (چشمه) جان هینلز و 2 نفر دیگر 3.6 5 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 9 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر نشرچشمه شابک 9786225250710 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب شناخت اساطیر ایران (چشمه)، نویسنده جان هینلز. اسطوره تاریخ عمومی لیستهای مرتبط به شناخت اساطیر ایران (چشمه) niyayesh 1403/5/24 لیست کتابهای ۱۴۰۳ 35 کتاب آرشیو کتابهایی که سال ۱۴۰۳ مطالعه کردم (43). ۵+۳ تا کتاب تو لیست نیست 0 10 طناز 1403/10/6 اساطیر و تاریخ ایران باستان 21 کتاب توی این لیست قصد دارم بهترین کتاب های مربوط به اساطیر و تاریخ ایران باستان رو معرفی کنم امیدوارم از خوندنشون لذت ببرین 0 20 niyayesh 1403/4/26 در باب اساطیر 21 کتاب برای مطالعه در زمینه اساطیر، از کتاب تخصصی تا رمان 3 91 یادداشتها محبوبترین جدیدترین AYNAZ 1403/12/18 همیشه دوست داشتم درمورد موجودات ساطیری ایرانی اطلاعاتی داشته باشم و باید بگم که این کتاب برای این کار فوق العاده بود و از خوندش خیلی لذت بردم چقدر موجودات اساطیری زرتشتیان جالب بود و بسیار من رو مجزوب کردن چون که موجودات اساطیری در حقیقت همان اعمال انسان بودن و یا دارای مفاهیم انتزاعی بود و کاملا مشخص که این دین سعی در این داشته که مردم رو به راه درست هدایت کنه و به سطح ذهنی انسان های اون دوران بسیار توجه کرده تا برای اون افراد قابل فهم و درک باشه ۱_۱۲_۰۳ 0 1