ترقوه ترقوه سید سجاد ابطحی 2.8 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 31 خواهم خواند 8 ناشر ۳۶۰ درجه شابک 9786227418651 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار 1401/1/1 توضیحات کتاب ترقوه، نویسنده سید سجاد ابطحی. بریدۀ کتابهای مرتبط به ترقوه رایآ؛ ترقوه سید سجاد ابطحی 2.8 4 صفحۀ 127 با او که بودم همه چیز داشتم ، همه چیز ، دلم میخواست با او همه چیز را تجربه کنم ، همه چیز را! 0 7 یادداشتها محبوبترین جدید ترین ... 1401/7/7 قسمتی از کتاب : کادو هم برایشان بخریم، خرج هم برایشان بکنیم نازشان را هم بکشیم، چپ و راست متن عاشقانه هم برایشان بفرستیم، تاریخ تولدشان را هم همیشه به خاطر داشته باشیم، هزار کار دیگر هم برایشان انجام دهیم اما تا خیالشان را از این بابت راحت نکنیم که عاشقشان هستیم، به درد نمی خورد. دخترها اینکه آنها را برای خودشان می خواهیم یا نه را، حس می کنند. آنها را برای خودشان و خودشان و خودشان بخواهیم! 0 7 محتشم 1402/3/3 توصیفات بسیار زیبا و عاشقانه ای بود که هیچ گونه مقاومت احساسی در برابرشان نمی شد کرد اما این دلیل نمی شود که از ارزیابی ارزش های ادبی کتاب غافل شویم که متاسفانه در این قسمت،امتیاز قابل توجهی را نیمتوان داد! 0 10 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1401/11/26 ارزش ادبی نداشت. شاید توصیفات نویسنده تا حدی قابل قبول بود اما نه عاشقانههای پر محتوایی داشت نه موضوع جدید و جذابی. خلاصه که خوندنش چندان توفیقی نداره. 0 27 زهرآ 1403/1/9 حیف وقتی که بابت خوندن این کتاب صرف میشه 0 9