معرفی کتاب دفترچه مرگ اثر تسوگامی اوبا مترجم آرمان علی هادی

دفترچه مرگ

دفترچه مرگ

تسوگامی اوبا و 1 نفر دیگر
4.5
1 نفر |
1 یادداشت
جلد 1

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

2

خواهم خواند

0

ناشر
مات
شابک
9786225481497
تعداد صفحات
196
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        لايت ياگامي دانش آموزي ممتاز با آينده اي درخشان است كه دچار بي حوصلگي شده است. اما پيدا كردن دفترچه مرگ همه چيز برايش تغيير مي كند. دفترچه اي كه از دست يك شينيگامي سركش افتاده است. هر انساني كه نامش داخل اين دفترچه نوشته شود، خواهد مرد، و حالا لايت قسم خورده تا از قدرت دفترچه براي پاك كردن جهان از پليدي استفاده كند. اما وقتي جنايتكاران شروع به مردن مي كنند، مقامات، كاراگاه افسانه اي، ال را مسئول گرفتن قاتل مي كنند. با وجود تلاش هاي ال براي گرفتن قاتل، آيا لايت هدف و يا زندگي خود را از دست مي دهد؟ خستگي همزمان با نزديكتر شدن ال و پليس به پيدا كردن قاتل، لايت هم به آزمايش محدوديت هاي دفترچه مرگ مي پردازد. خوشبختانه پدر لايت رئيس پليس ژاپن است و به همين دليل اطلاعات مهم پرونده درون خانه در دسترس هستند. لايت با دسترسي داشتن به پرونده هاي پدرش، هميشه يك قدم از مقامات جلوتر است. اما مرد غريبه اي كه در تعقيب لايت است چه كسي است و او چطور مي تواند در برابر دشمنان بي نامش از خود دفاع كند؟
      

یادداشت‌ها

          شاید یکم عجیب باشد که کسی برای یک کمیک یا به قول بعضی‌ها، «مانگا» یک یادداشت بنویسد و درباره‌ی آن صحبت کند. اما من قرار است این کار را انجام دهم. کمی شجاعت بخرج دادم و اولین یادداشت را هم می‌نویسم.
در داستان دو دنیای موازی وجود دارد. یکی دنیای انسان‌ها و دیگری دنیای شینیگامی‌ها. 
داستان از جایی شروع می‌شود که یک شینیگامی، دفترچه‌ای را از دنیای خودش به دنیای انسان‌ها می‌اندازد و حالا لایت یاگامی، کسی‌ست که این دفترچه را پیدا می‌کند. اما نه یک دفترچه‌ی ساده، دفترچه‌ی مرگ. با نوشتن نام هر انسانی در آن دفترچه، او ظرف چهل ثانیه‌ی آینده خواهد مرد. البته با شرایطی که آن را هم صاحب آن تعیین می‌کند.
و اما در مورد خود کمیک. چه می‌خواهید بشنوید؟ 
تصاویر داستان به خوبی کشیده شده بود و  بر خلاف خیلی از کمیک‌هایی که دیده‌ام اصلا باعث سردرگمی نمی‌شد. 
بعد از خواندن چند صفحه، الگوی خواندن دستتان می‌آید و گیج نخواهید شد.
ایده‌ی داستان هم که عالی بود. 
ولی واقعا وقتی می‌خواهید در مورد یک کمیک صحبت کنید باید چه بگویید؟ چه ملاک‌هایی برای خوب بودن با بد بودن آن وجود دارد؟ آیا فقط سلیقه‌ی ما مهم است یا واقعا ملاکی دارند؟
خوشحال می‌شوم اگر کمیک یا مانگایی خوانده‌اید، و در جواب این سوالات پاسخی دارید، آن را با من در میان بگذارید.
پ‌ن: کمیک ۱۲ جلد دارد و در جلد اول داستان تمام نمی‌شود.
        

33