معرفی کتاب سرزمین پرتقال های غمگین اثر غسان کنفانی مترجم مریم نفیسی راد

سرزمین پرتقال های غمگین

سرزمین پرتقال های غمگین

غسان کنفانی و 1 نفر دیگر
3.3
6 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

8

خواهم خواند

7

شابک
9786222208264
تعداد صفحات
96
تاریخ انتشار
1402/1/1

توضیحات

        سرزمین پرتقال های غمگین، مشتمل بر دوازده داستان کوتاه از نویسنده تحسین شده و سرشناس فلسطینی غسان کنفانی است. این کتاب در فرم و محتوا چنان استاندارد است که در کلیه دانشگاه های سراسر جهان، تدریس میشود و در ایران هم تز ها و پایان نامه های زیادی بر اساس فرم و پیرنگ نسخه انگلیسی آن نوشته شده است. برای اولین بار این مجموعه داستان در ایران از زبان اصلی آن، عربی به فارسی برگردانده شده است.سرزمین پرتقال های غمگین در داستان های مختلف خود درد و رنج ملت فلسطین را از زوایای گوناگونی نشان میدهد. گویی میخواهد داستان بازتابی از درد و رنج واقعی انسانی باشد. این مجموعه داستان دومین تلاش غسان کنفانی برای ایجاد چشم اندازی نوآورانه درباره دورنمای فلسطین است که با واژگانش سعی در ترسیم آن دارد. دورنما با خاطره ارتباط دارد گویی یک فلسطینی نمیتواند از خاطراتش در لحظات آشفتگی و تلخی رها شود یا گویی این خاطره دروازه ای است که با او گذر از آن به تنها راه ممکن برای رسیدن به ذاتش دست مییابد.
      

لیست‌های مرتبط به سرزمین پرتقال های غمگین

یادداشت‌ها

کتاب سرزمی
          کتاب سرزمین پرتقال‌های غمگین کتاب دیگری از شهید ترور - غسان کنفانی - که خواندنش با اینکه حجم کمی دارد زمان زیادی برد.
این کتاب مجموعه‌ای از چندین داستان و نامه کوتاه و مفهومی است که هیچ ربطی بهم دیگر ندارند اما با اینحال تمامشان یک وجه مشترک دارند و آن چیزی نیست جز فلسطین.
حقیقتاً به اسم این کتاب در #کتاب سرنوشت فلسطین برخوردم و برای همین انتخاب کردم تا بخوانم ولی احساس می‌کنم نیاز دارم که یک بار دیگر این کتاب را درست‌تر و دقیق‌تر بخوانم چرا که با توجه به شناختی که از نویسنده پیدا کردم غسان کنفانی کمی پیچیده‌تر می‌نویسد و در عین حال که دارد مطلبی را برای شما بازگو می‌کند اما اصل مطلب را به کنایه به شما منتقل میکند (اشاره به داستان اول) ولی داستان‌هایی هم وجود دارد که پیچیدگی خاصی ندارند و همه آن چیزی را که می‌خواهد بگوید به سادگی نوشته (اشاره به نامه‌ای از رمله)
داستان‌های کتاب تکراری نیستند و این شاید نقطه قوت کتاب باشد اما پیچیدگی بیش از حد و گنگ بودن یک‌سری از مطالب باعث نزول امتیازدهی من شد و ای کاش نمیشد.

غسان کنفانی از آن دست نویسنده‌هایی است که با اینکه شهید شده است اما قلمش همچنان زنده و پویا در حال مبارزه با رژیم صهیونیستی‌ست و شاید این (از نظر من) مصداق آیه زنده بودن این شهید باشد.
        

3