معرفی کتاب جای امن گلوله ها: خاطرات عبدالرضا آلبوغبیش اثر جواد کاموربخشایش جای امن گلوله ها: خاطرات عبدالرضا آلبوغبیش جواد کاموربخشایش 2.7 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 2 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786001750496 تعداد صفحات 280 تاریخ انتشار 1393/3/11 توضیحات کتاب جای امن گلوله ها: خاطرات عبدالرضا آلبوغبیش، نویسنده جواد کاموربخشایش. یادداشتها محبوبترین جدیدترین نیما اکبرخانی 1401/5/1 به عنوان یه خواننده ی دائمی از ژانر دفاع مقدس چندان خوشم نیومد . ایراد هم نه به راوی داستان که به نویسنده و ناشر محترم وارد می دونم. قرار بود من کتاب دفاع مقدس مقدس بخونم اما انبوهی از خاطرات کودکی و نوجوانی راوی داستان که نه تنها برای من جذاب نبود که اصلا ربطی هم به من نداشت . کلی اطلاعات و توضیحات راجع به اصالت و خاستگاه و رگ و ریشه قبایل وایلات جنوب و ........ بگذریم روایت کتاب از روزهای دفاع در خرمشهر بسیار عالی بود علل خصوص روایت دست اول و بی واسطه آن از شهادت حاج آقا شریف قنوتی اولین روحانی شهید در جنگ 0 1 سقا علمدار 1402/1/13 خاطرات روزهای ابتدایی جنگ از زبان یک رزمنده ی حاضر در صحنه. دردناک ترین بخشش ماجرای شهادت شهید شیخ شریف قنونی بود. در کل کتاب خوبی بود. «جای امن گلولهها» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/audiobook/16568 0 0