معرفی کتاب تابان مرز آسمان اثر شیوا مقانلو تابان مرز آسمان شیوا مقانلو 5.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر نیماژ شابک 9786224130143 تعداد صفحات 366 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب تابان مرز آسمان، نویسنده شیوا مقانلو. بریدۀ کتابهای مرتبط به تابان مرز آسمان Fatemeh 1404/5/27 - 04:06 تابان مرز آسمان شیوا مقانلو 5.0 1 صفحۀ 141 بدترین لحظه عمر جایی است که نه بشود رفت و نه بشود ماند.یعنی آدم جنم هیچ کدامش را ندارد ، و می داند هر انتخابی کند برای باقی عمرش حسرت به دل می ماند که چرا آن دیگری را برنگزیده . 0 22 لیستهای مرتبط به تابان مرز آسمان Fatemeh 1404/6/30 - 16:27 کتاب های محبوبم از نویسندگان ایرانی 12 کتاب خیلی وقت بود که میخواستم همچین لیستی رو درست کنم و فرصت نمیشد . تا چند سال پیش هیچ علاقه ای به خوندن کتاب هایی که نویسندگان ایرانی مینوشتن نداشتم . جوری دلزده شده بودم که هرکس میگفت این کتاب خوندی میگفتم نه ! ایرانیه... ولی یه مدت بعد فهمیدم که انتخابای اشتباهی تو سن نوجوانی داشتم و اون کتاب ها سلیقه من نبودن و نباید از نویسندگان ایرانی غافل باشم . چند وقتی طول کشید تا بتونم کتاب های متفاوت ایرانی رو بخونم و نظرمو عوض کنم . حتی با قلم بعضی نویسندگان هم همچنان ارتباط نمیگرفتم ولی این دفعه انتخاب های درست تری داشتم . لیستی که درست کردم تنوع سبک و ژانر داره و هنوزم دوستشون دارم . این لیست به طور قطع بروزرسانی میشه و کتاب های جدید هم بهش اضافه میشه . امیدوارم شماهم اگر تاحالا از نویسندگان ایرانی چیزی نخوندید یا علاقه نداشتید بعد خوندن این لیست تا حدودی مشتاق بشید ❤️ 11 14 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Fatemeh 1404/5/30 - 04:56 واقعا این مجموعه برام دوست داشتنیه🥲 مخصوصا جلد سوم که به عقیده من خیلی قشنگ تر از دو جلد قبلی بود و مهارت بیشتر نویسنده رو نشون میداد .چقدر لذت بردم از نوع روایت داستان ، شخصیت تابان و اتفاقاتش و مثل همیشه آشنا کردن ما بخشی از تاریخ و میراث کشورمون... خیلی خیلی لذت بردم و امیدوارم مجموعه تابان ادامه دار باشه❤️ 0 24