معرفی کتاب تاریکی درون ما اثر تریشا لونسلر مترجم پگاه فرهنگ مهر

ناشر
داهی
9786225119079
1404/6/1

کریسانتا استاتوس برنده شده بود.

با پنهان کردن هوش و جاه‌طلبی‌اش پشت نقاب دختری زیبا و سبک‌مغز، توانسته بود اسرار مهمی به دست آورد، محبت و مراقبت همیشگی پدرش را حفظ کند، و تا نوزده‌سالگی به دوشس ثروتمندی تبدیل شود. حالا فقط یک دوک سالخورده و در حال مرگ بین او و تمام آزادی، ثروت و امنیتی که همیشه می‌خواست فاصله بود.

یا دست‌کم، خودش این‌طور فکر می‌کرد.

اما حالا معلوم شده که خواهر کوچکش پیروزی واقعی را از او ربوده است: الساندرا قرار است با پادشاه سایه، قدرتمندترین مرد دنیا، ازدواج کند. در همین حین، بعد از مرگ شوهر هرزه و بی‌ارزش کریسانتا، مردی پیدا می‌شود که ادعا می‌کند نوهٔ دورافتادهٔ دوک است و می‌خواهد همهٔ آنچه را که باید مال او باشد، به ارث ببرد.

کریسانتا خشمگین است. امکان ندارد اجازه دهد یک مرد همه چیز را از او بگیرد. مهم نیست که آن مرد بسیار خوش‌چهره، مرموز، فریبنده و دارای نیروهای اسرارآمیز است… نه، کریسانتا می‌خواهد اریکس دیموس بمیرد. و در نهایت، یک دختر استاتوس همیشه به خواسته‌اش می‌رسد.

لیست‌های مرتبط به تاریکی درون ما

نمایش همه

✨ نقد کتاب تاریکی‌های درون ما – تریشیا لونسِلر ✨
مسلماً ویژگی قلم تریشیا لونسِلر اینه که از همون خط اول شما رو می‌کشه تو دنیای داستان. «تاریکی‌های درون ما» هم دقیقاً همین کار رو با من کرد. چیزی که من تو این کتاب خیلی دوست داشتم اینه که توضیحات و تصویرسازی‌ها زیاد و اضافه نیست؛ همه‌چی به اندازه و روون پیش می‌ره. البته همین می‌تونه به چشم بعضی‌ها نقطه‌ضعف باشه، چون توی فانتزی معمولاً انتظار داریم صحنه‌سازی و جزئیات بیشتری ببینیم، اما این کتاب از این نظر متوسط عمل کرده.

این جلد، ادامه‌ی کتاب قبلیه ولی در عین حال مستقل هم می‌تونه خونده بشه. من خودم جلد اول رو بیشتر دوست داشتم، ولی جلد دوم هم منو جذب کرد و تونست اون حس فانتزی و رمانتیک خاص خودش رو حفظ کنه. به نظرم ترکیبی از فضای ربکا، تاج دوقلوها و حتی کمی از وایب دیو و دلبر داره ، شاید عجیب به نظر بیاد ولی من این حسو گرفتم.

نقاط قوتش برای من محیط سلطنتی و میزان رمنسش بود، عاشقانه‌هاش به اندازه بود، فانتزیش به مقدار خوبی حضور داشت. چیزی که دوست نداشتم بخش انتهایی کتاب بود که به‌نظرم لزومی نداشت. رابطه‌ی خواهرها به دید من خیلی هیجانی بود ولی بی‌خود و سریع تموم شد و به چشم من سرسری رد شده بود.

در مورد جزئیات و ...  واقعاً نمی‌تونستم بگم خوبه یا بده؛ در حد کافی بود ولی برای کسانی که انتظار دنیای پرجزئیات دارن شاید کم به نظر برسه. با این حال قلم تریشیا لونسِلر همیشه منو جذب می‌کنه؛ حتی بعد از یه مدت کتاب نخوندن، با همین کتاب برگشتم به کتاب‌خونی درست مثل لطفی که کتاب اول برای من داشت. به نظرم این کتاب انتخاب عالیه برای کسایی که مدتیه هیچ کتابی نمی‌تونه جذبشون کنه.

رمانس کتاب به اندازه و کنترل‌شده‌ست، نه زیادی شیرین و نه زیادی سرد. نشر داهی هم خیلی خوب کار کرده و تقریباً بدون سانسور کتاب رو ارائه داده که این برای من حس خوبی داشت. چاپ کتاب باکیفیته، فقط مثل خیلی از کتابخون ها منم مشکل داشتم که کتاب راحت باز نمی‌شه و این یه ذره اذیت‌کننده بود ولی به جز این، تجربه‌ی خوندنش عالی بود.

در کل اگر دنبال فانتزی رمنسی هستید که هم سریع خونده بشه، هم قلم نرم و روون داشته باشه، هم شخصیت زن قوی و چندلایه داشته باشه، «تاریکی‌های درون ما» گزینه‌ی خوبیه. مخصوصا اگه طرفدار موضوع انمی تو لاورز هستید، محیط سلطنتی و بازی قدرت براتون جذابه، احتمالاً این کتاب تبدیل به همون چیزی می‌شه که دنبالش بودین