مرکز زیبایی فیل های جورواجور کودک مرکز زیبایی فیل های جورواجور نیلوفر نیک بنیاد و 1 نفر دیگر 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر محراب قلم شابک 9786004134088 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1397/12/14 توضیحات کتاب مرکز زیبایی فیل های جورواجور، تصویرگر حمیده محبی. بریدۀ کتابهای مرتبط به مرکز زیبایی فیل های جورواجور مریم قاروبی مرکز زیبایی فیل های جورواجور نیلوفر نیک بنیاد 3.5 1 صفحۀ 22 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مریم قاروبی دیروز پرورش آگاهی از نیروی پشت اعمالما ما میترسیم که بهدلیل برآورده نکردن توقعات دیگران، احساس گناه کنیم. بین انجام کاری برای دیگری بهعلت اجتناب از گناه و انجام آنکار به دلیل آگاهی کامل از نیازمان به سهیمشدن در شادی انسانی دیگر، تفاوت بسیار است. اولی دنیایی است پراز درد و رنج و دومی دنیایی پراز فرح و شادی. پ.ن: یه کتاب تالیفی کاملا تصویری و بدون متن خلاقیت در تصاویر رو در نشان دادن تفاوتهای فردی دوست داشتم. به نظرم مناسب بالای هفت سال هست این کتاب در کارگاه دستان با همفکری نویسنده، تصویرگر و زیرنظر مربیان کارگاه فراهم شده است. 0 0