تو هنوز یک شیری تو هنوز یک شیری سیده حاتمه سیدزاده و 3 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر محیی شابک 9789642720743 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب تو هنوز یک شیری، ویراستار سیده حاتمه سیدزاده. یادداشتها محبوبترین جدید ترین علی سعیدی 1402/6/18 بسیار و بسیار و بسی زیبا بود 0 8 عبدالله گیوه چی 1403/4/14 تصویرگری کتاب زیباست. ایده داستان من را یاد داستان لافکادیو انداخت. پیام داستان مناسب نوجوان است و اگر داستان کمتر روایت میشد و بیشتر گفتگو و حادثه داشت، کتاب خوبی برای نوجوانان میشد. آن قسمت داستان که بچه شیر در برابر شیرها ناخودآگاه ادای کفتارها را در میآورد، خوب نشان داده شده. بهتر بود به جای قسمتهایی که روایت شده، به همینگونه عمل میشد. آخر داستان زود جمع شده و حالت مصنوعی گرفته. عباراتی که باباکفتار و مامانکفتار بچه شیر را تنبیه میکردند، مورد پسند من نبود. حتی اگر به صورت جزئی نحوهی تنبیه گفته میشد بهتر از کلی گفتن آن بود. چرا که هر کسی از تنبیه چیزی در ذهنش دارد که برای خودش بسیار ناخوشایند است. 0 1