معرفی کتاب رونالدو: ظهور یک برنده اثر مایکل پارت مترجم ماشاالله صفری رونالدو: ظهور یک برنده مایکل پارت و 1 نفر دیگر 3.7 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 7 خواهم خواند 2 ناشر گلگشت شابک 9789645948953 تعداد صفحات 102 تاریخ انتشار 1398/5/13 توضیحات کتاب رونالدو: ظهور یک برنده، نویسنده مایکل پارت. لیستهای مرتبط به رونالدو: ظهور یک برنده محمدرضا حمایت کار 1402/2/1 فوتبال واقعی 14 کتاب برترین کتاب های فوتبالی دنیا 2 9 محمدرضا حمایت کار 1402/1/31 برترین کتاب های من 7 کتاب من این کتاب ها را دوست داشتم 0 53 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مصطفی مَدمُلی 1402/9/1 کتاب ظهور یک برنده که به زندگی کریستیانو رونالدو میپردازد، داستان زندگی پسری است که از خیابانهای مادیرا آمده، و به یکی از بزرگترین ورزشکاران تاریخ تبدیل شده. داستانی درباره اینکه چه چیزی او را به انسانی که امروز هست تبدیل کرده و... 0 4 فاطمه ناصری 1401/7/29 یکم برام خسته کننده بود این کتاب 0 3 رضا محمدی 1403/6/11 «فوتبال زندگی است.» اگر این جمله را باور ندارید، قطعا ارزش و اهمیت این زمین سبز در دنیای امروز را دست کم گرفته اید. همانطور که فوتبال زندگی است، خواندن زندگی فوتبالیست های برتر تاریخ هم جذاب است، چرا که می توان از بطن آن، به درس زندگی رسید، همانطور که رونالدو از زمین بازی خیابان های زخمی، به استادیوم های مدرن و درخشان رسید. 0 0