معرفی کتاب اکبر کاراته به تهران می رود اثر محسن صالحی حاجی آبادی اکبر کاراته به تهران می رود محسن صالحی حاجی آبادی و 2 نفر دیگر 5.0 8 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 20 خواهم خواند 2 ناشر موسسه روایت سیره شهدا شابک 9786006798066 تعداد صفحات 130 تاریخ انتشار 1395/7/26 توضیحات کتاب اکبر کاراته به تهران می رود، تصویرگر الهه ارکیا. لیستهای مرتبط به اکبر کاراته به تهران می رود محمدمهدی اسداله زاده 1403/2/25 کتاب های طنز ایرانی و دفاع مقدسی 29 کتاب چند تاشو خوندم و لذت بردم لطفا نظر دهید 0 2 زینب الاعلی 1402/11/19 بخوان و بخند😉 9 کتاب طنز سالم برای نوجوانان 0 5 علی خلیل زاده 1402/5/23 دفاع مقدس 31 کتاب از نظر من. 0 6 امیر علی سلیمی 1402/4/25 واقعا خفن 20 کتاب کتاب هایی که با خوانده ان روده بر میشید 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب الاعلی 1402/11/19 کتاب خوب همراه لحظات تنهایی❤ 0 3 غزل رنجبر 1404/5/27 "اکبرکاراته به تهران می رود"، نام داستان دنباله داری برای نوجوانان است که خاصیّت همان دریچه را دارد. این داستان واقعی، حکایتی طنز و جدّی از دنیایی است که قهرمانان کوچک و بزرگ آن به دور از هیاهوی غفلت آور روزگار، چهارچوب زندگی شان را بر پایه خوبی ها بنا نهاده بودند. دنیایی نه در افسانه و خیال، که حقیقت آن را سنگرسازان بی سنگر جبهه دلدادگی، در کوچه های خاکی خاطراتشان بر صفحه آسمان، روایت کرده اند. این کتاب تصاویری از نوجوانان جهاد سازندگی را به همراه دارد. لازم به ذکر است که مجموعه کتاب های طنز دفاع مقدس برای نوجوان در سیزدهمین همایش کتاب سال حوزه شایسته تقدیر دانسته شد. 0 0