معرفی کتاب دیپلمات نامه اثر یوسفعلی میرشکاک کتابنوجوانداستانیطنز دیپلمات نامه یوسفعلی میرشکاک 4.0 12 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 15 خواهم خواند 6 ناشر کتاب نیستان شابک 9789646882485 تعداد صفحات 140 تاریخ انتشار 1390/9/12 توضیحات کتاب دیپلمات نامه، نویسنده یوسفعلی میرشکاک. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مزدوَر آ.پ 1404/4/6 نثری سنگین از جهت استفاده زیاد از کلمات درشت و نه مفهوم (به جهت رد گم کنی و زدن اصل حرف)، با طنزی به سبک دیبی کلاه قرمزی :) هر کسی نمیتواند با متن و طنزش ارتباط بگيرد ولی اگر ارتباط شکل گرفت لذت بخش خواهد بود. 0 3 آشیخ دکتر 1404/4/5 پس از پایان مطالعه کتاب رزیتا خاتون، به صورت اتفاقی (البته به برکت الگوریتمهای فروش نرمافزار نوار) به مطالعه یا بهتر است بگوییم استماع کتاب دیپلماتنامه اثر یوسفعلی میرشکاک مشغول شدم. استاد میرشکاک را بیش از همهچیز به سیگار و از آن پس به شعر و ادب میشناسند و کمتر کسی انتظار یک اثر طنز از او را دارد. با این وجود باید گفت این اثر فراتر از لودگیهای روزمره به نام طنز است و در آن نویسنده با قلمی روان و در عین حال ثقیل به نقد پنهان و آشکار سیاست و فرهنگ عصر خود پرداخته و در این راه از قوه ادبی خود که در سایر آثار او مشهود است بهره جسته. مطالعه این اثر را به یکایک عزیزان توصیه میکنم. هم مایه فرحت است و هم باعث عبرت... 0 3 محسن فراهانی 1404/3/11 قلم و لحن به شدت سختی داره این کتاب و خود یوسفعلی میرشکاک میگه علت انتخاب این قلم سخت اینه که سانسورچیها متوجه نشن و من حرفم رو بزنم. اگر خیلی دقت کنید هم توی متن میتونید ارجاعات سنگین و زهرداری به مسئولان و حاکمان ایران پیدا کنید. 0 1