معرفی کتاب هیتلر و نازی ها: برپایه اسناد تاریخی اثر دیوید.اف کرو مترجم مستوره خضرائی

هیتلر و نازی ها: برپایه اسناد تاریخی

هیتلر و نازی ها: برپایه اسناد تاریخی

دیوید.اف کرو و 2 نفر دیگر
3.0

1395/12/19

کتاب هیتلر و نازی ها: برپایه اسناد تاریخی، نویسنده دیوید.اف کرو.

کتاب حاضر متنی تاریخی از دیوید اف کرو است. آثاری با ژانر تاریخی همیشه همراه با اسناد مرتبط بوده اند. هیتلر فردی مستبد است که در بسیاری از کتاب‌ها عناوین مختلفی به آن داده اند. در این اثر که طبق گفته ی نویسنده در آن از اسناد مهم تاریخی استفاده شده، یکی از قدرتمندترین افکار سیاسی یک شخصیت سیاسی از نظر تاریخ را خواهیم خواند. همچنین مسئله یهودیان و عناد او با آنها، مسئله هولوکاست و چگونگی این اتفاق، نازیسم و علت پیدایش آن را به خوبی بازگو می‌کند. از نقاط مثبت این کتاب تحقیق و مطالعه ی گسترده ی نویسنده است که در مورد زندگی و اعمال هیتلر انجام داده و از سوی دیگر تحلیل عمیق دلایل و پیامدهای ظهور و صعود نازی ها و فرهنگ نازیسم در آلمان می‌باشد. بعد از خواندن این کتاب متوجه شدم که نازیسم برابر است با ترس، اردوگاه های کار اجباری و قتل عام، چرا که جنگ هیتلر جان ده ها میلیون نفر را گرفت و از اروپا ویرانه ای برجا گذاشت. امروزه وقتی می‌خواهیم برای محکوم کردن یک دیکتاتور مقایسه ای تاریخی صورت دهیم نام هیتلر به ذهن ما می رسد. در نهایت نویسنده معتقد است نقش عظیم هیتلر در پیشبرد اهداف نازی و تصمیم گیری ها خلاصه نمی‌شود، بلکه شکل گیری و روند رشد آن حاصل فعالیت افراد زیادی بوده در همراه سازی کورکورانه ی مردم با این جریانات.