کله تخم مرغی و دوست زبان درازش کودک۹ تا ۱۲ سال کله تخم مرغی و دوست زبان درازش بیتا ترابی و 1 نفر دیگر 3.8 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر هوپا شابک 9786222043483 تعداد صفحات 176 تاریخ انتشار 1400/2/11 توضیحات کتاب کله تخم مرغی و دوست زبان درازش، ویراستار سعیده کامرانی. لیستهای مرتبط به کله تخم مرغی و دوست زبان درازش زهرا توکلی کودکان با نیازهای ویژه و پذیرش تفاوتها 9تا12سال 9 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های با موضوع پذیرش تفاوتها و کودکان با نیازهای ویژه که مناسب گروه سنی 9تا12 سال است که با همفکری خواهرم معصومه توکلی masoomehtavakoli@ تهیه کرده ام. 0 20 زهرا توکلی مهارت های زندگی برای 9 تا 12 سال 11 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که در قالب داستان و غیر داستان به مهارت های زندگی می پردازد و مناسب گروه سنی 9 تا 12سال که با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 12 بهخوان مهارتهای زندگی برای ۹ تا ۱۲ سال 11 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که در قالب داستان و ناداستان به مهارت های زندگی می پردازد و مناسب گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال که زهرا توکلی @zahratavakoli با همفکری معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تک جلدهایی از آن در فهرست ذکر شده است. 0 12 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا محسنی فرد 1402/3/5 راستش انتظارم بیشتر از این ها بود. بازهم قهرمان داستان شخصیتی است که تفاوت جسمانی دارد و بچه ها مسخره اش می کنند و آخرش این مشکل را با نشان دادن یک توانمندی حل می کند. زبان قورباغه ای بامزه است و شخصیت تارا هم باور پذیر از آب درآمده اما به نظرم داستان کمی کش آمده و می توانست بهتر از این ها باشد. 0 2 زهرا توکلی 1402/4/21 شخصیت پردازی خوب و باورپذیری داشت. تارا 9 ساله است با همه خیال پردازی های متناسب همان سن. و همین خیال پردازی به او کمک می کند تا تفاوت هایش با بقیه همسالان خود را بپذیرد. با کمک قورباغه ای که با او حرف می زند و خیلی هم بانمک است. 0 0 زهرا میکائیلی 1403/7/30 کتاب را هم دوست داشتم و هم نداشتم. اول دوستداشتنیها: یک رمان ایرانی کودکانه که تقریبا هیچ بدآموزیای ندارد. داستانش ساده و روان بود و فصل ها کوتاه. بچههای سالهای اول دبستان به راحتی میتوانند آنرا بخوانند. ماجرای کتاب دربارهی دختر بچهای است که با یک قورباغهی سخنگو دوست میشود و قورباغه تنهاییاش را پر میکند. دختر یک پایش کوتاهتر از پای دیگر است و از این نظر رمانی است که به موضوع معلولیت هم پرداخته است. اما دوستنداشتنیها: اول اینکه داستان ظرفیت اینهمه طولانی شدن نداشت. فصل به فصل میگذشت و اتفاق خاصی نمیافتاد. نکته بعد اسم بیهودهی فصلها بود. به معنای واقعی بیهوده. اسمها بخشی از یک جمله در همان فصل بودند. جملهای که لزوما چکیدهی آن فصل نبود. هیچی. مسئلهی بعد که در خیلی از رمانهای ایرانی کودک دیدهام، وارد کردن محتوای بزرگسالانه یا نوجوانانه به رمان کودک است. من نمیفهمم عشق و عاشقی در رمانی که برای بچههای زیر ده سال نوشته شده چه کار میکند. اینجا قورباغه عاشق دخترعمویش بوده و پدرش قبول نکرده و طی داستان چند باری این موضوع و دلتنگیش برای دخترعمو را مطرح میکند! حالا چه تناسبی با بچهی ۸_۹ ساله دارد نمیدانم. درنهایت هم کتاب به ویرایش احتیاج دارد. بعضی جملهها یک جوریاند! چه جوری؟ بطور افراطی در جملههای زیادی جای فعل و فاعل عوض شده. مثلا "چرا این کار را میکنی تو؟!" با تمام این اوصاف امیدوارم رمانهای ایرانی مناسب دبستانیها بیشتر شوند و نویسندههای ما با دقت و اشتیاق بیشتری برای این گروه بنویسند. 0 2