سایه روشن سایه روشن سید محمد حسین راجی 4.7 9 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 10 خواهم خواند 8 ناشر اندیشکده راهبردی سعداء شابک 9786229350041 تعداد صفحات 107 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب سایه روشن، نویسنده سید محمد حسین راجی. لیستهای مرتبط به سایه روشن م. مهدی اسماعیلی تاریخ و سیاست 19 کتاب کتاب های این لیست یا تاریخی هستن یا سیاسی، ولی در سبک نگارش حتی رمان گونه و داستانی هم ممکنه باشن... 0 4 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین reyhaneh 1402/9/3 هرچند مقایسه عالی (امام خمینی و آیت الله خامنه ای )با افتضاح (رضا قلدر و چاهزاده) در واقع توهینه ، اما این کتاب برای کسانی که چشم بسته طرفدار شاه هستند شدیدا توصیه میشه. 0 2 مهدی حسنوند 1402/11/12 مقایسه خصوصیات چهار نفر از حکمرانان 100 ساله ایران داستان های کوتاه بر اساس سند و منبع های معتبر کوتاه و روان 0 6 امیررضا سعیدینجات 1402/11/7 بسم الله در این کتاب موضوعات متناقضی مانند: ترس و شجاعت، حرص و قناعت، تکبر و شجاعت، امید به بیگانه و توکل به خدا، تجملگرایی و سادهزیستی و... انتخاب شده است و سعی شده مصادیق این ویژگیها را در قالب خاطرات و وقایعی از زندگی امام خمینی، آیتالله خامنهای، رضاخان و محمدرضا بیان کند. این کتاب همزمان ما را به شناخت از شخصیت این چهار نفر میرساند. روایتها و داستانها کاملاً مستند و مبتنی بر کتابهای متقن انتخاب شده و در پاورقی آورده شده است. به نظر این کتاب کوتاه نوشته خوبی برای شناخت این است که چرا انقلاب کردیم... در مقدمه کتاب دلیل اصلی نگارش کتاب عدم شناخت درست از آیتالله خامنهای و امام خمینی در میان قشر عمومی جامعه و دانشآموزان و دانشجویان بیان شده است. حجتالاسلام راجی با بیانی مشابه میفرمایند: دنیا را ببینید به کجا رسیده که ما برای شناساندن و اثبات جایگاه امام و رهبری، باید آنها را با آن دو شخص مقایسه کنیم. 0 3