معرفی کتاب Fantastic beasts and where to find them the original screenplay اثر جی. کی. رولینگ کتابنوجوانداستانیفانتزی Fantastic beasts and where to find them the original screenplay جی. کی. رولینگ 4.0 9 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 5 ناشر جنگل شابک 0000000070287 تعداد صفحات 304 تاریخ انتشار 1395/11/30 نسخههای دیگر نشر جنگل توضیحات کتاب Fantastic beasts and where to find them the original screenplay، نویسنده جی. کی. رولینگ. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سید رمضان حسینی 1401/3/21 http://davanevis.blog.ir/post/fantastic-beasts-script * به نظر میرسد هنوز هم چیزی که دغدغهٔ اصلی رولینگ است نوجوانان و مسائل روانی آنهاست. در این کتاب هم، هر چند شاید بین فانتزیها و خط داستانیای که سعی میکند تا لحظه آخر مخفیکاری کند گم شدهباشد، اما باز هم مسئلهٔ اصلی از نظر رولینگ نوجوانان و مسائل آنهاست. یک بار به شوخی به دوستی میگفتم رولینگ اگر نویسنده نمیشد میتوانست یک مشاور خوب در مدارس راهنمایی باشد! * به نظر میرسد رولینگ حتی زمانی که همچنان در همان دنیای جادوییای که برای کودکان ساختهبود مینویسد، ترجیح دادهاست که به جای نوشتن کتاب کودک و نوجوان، با همان گروه مخاطبان اولیهاش بزرگ شود و متناسب با سن آنها بنویسد. [خیلی سعی کردم خوب توضیح دهم ولی جملهبندیام بهتر از این نشد. یعنی به جای جذب مخاطب جدید سعی می کند مخاطبان قبلی را راضی نگه دارد. این به نظر نقطهٔ قوت فعلی او و محل شکست آیندهاش خواهد بود. * به نظرم این کتاب و این مجموعه بعد از محفل ققنوس سیاسیترین کار رولینگ در دنیای جادوییش است؛ یا شاید هم روترین اثر سیاسیاش. البته اینها صرفا نظر من است ولی به نظرم محفل ققنوس به طرز واضحی تحت تاثیر «11 ستامبر و بعد از آن» بود و این مجموعهٔ جدید هم شدیدا تحت تاثیر «کابوس داعش در اروپا و آمریکا»ست. واضحترین نشانههایش هم سکانس شروع آن، موضوع آن، رخ دادن دو قسمت اول مجموعه در نیویرک و پاریس زیر سلطه جهنمی گریندلوالد و فضای داعشواریست که ایجاد کرده و... . حتی از همهٔ اینها جالبتر و روتر، سرمایه گذاری رولینگ روی ریاست جمهوری هیلاری کلینتون بود :-) شاید باید فیلمش را کمی زودتر آمادهٔ پخش میکرد که بعد انتخاب ترامپ اینطوری حرص نخورد. * اگر این را نگویم خفه میشوم: رولینگ به وضوح در حال هالیوودی کردن ایدههایش است. شاید پول بیشتری برایش داشته باشد اما قطعا به سطحی شدن کار و... میانجامد. دومین نقطه شکست رولینگ به نظر من. * مشکل همیشگی و اساسی فیلمهای هری پاتر این بود که بسیار به کتاب خواندن مخاطبان وابسته بودندو شاید بعضی فکر کنند چون فیلمنامهٔ این مجموعه توسط رولینگ نوشته میشود این مشکل حل شده است. اما کاملا در اشتباهید! فهم کامل این کتاب و فیلم هم کاملا وابسته به این است که شما مشتری پروپاقرص رولینگ باشید و نیوت اسکمندر را از قبل بشناسید و داستانهایی که رولینگ روی پاترمور گذاشته بود ر دنبال کردهباشید. 0 1 homa 1402/5/30 ⚡️خب ماگل های عزیز داستان از این قراره که یک روز که نیوت اسکمندرِ جادو جانور شناس(که نویسنده ی کتاب جانوران شگفت انگیز و زیستگاه آنها هم هست) وارد نیویورک می شه، اتفاقی می افته که با جیکوب که یک ماگل هست روبه رو و تمام اسرار دنیای جادوگری برای جیکوب فاش می شه. از طرفی یک توده ی سیاه توی شهر ول می چرخه و داره همه چیز رو خراب می کنه و اگر جلوش گرفته نشه اسرار جامعه ی جادوگری فاش می شه و جنگ بزرگی بین جادوگران و ماگل ها در می گیره. اداره ی اسرار آمریکا یا همون ماکوزا نیوت اسکمندر رو مسئول این خرابکاری ها می دونه، غافل از اینکه تمام این خرابی ها زیر سر جادوگر سیاه قدرتمندی به نام "گریندل والد" هستش....🪄💼 پی نوشت: هیچی ندارم بگم جز اینکه انقدرررر این کتاب برام شیرین بود که سیصد صفحه رو توی سه روز تموم کردم. اولین فیلمنامه ای بود که خوندم و به اندازه ی سری هری پاتر عاشقشم.. 0 3