تربیت چه چیز نیست؟ "چگونه تربیت نکنیم!" تربیت چه چیز نیست؟ "چگونه تربیت نکنیم!" عبدالعظیم کریمی و 1 نفر دیگر 4.3 8 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 16 خواهم خواند 27 ناشر موسسه فرهنگی منادی تربیت شابک 9789643480875 تعداد صفحات 236 تاریخ انتشار 1399/8/18 توضیحات کتاب تربیت چه چیز نیست؟ "چگونه تربیت نکنیم!"، نویسنده عبدالعظیم کریمی. لیستهای مرتبط به تربیت چه چیز نیست؟ "چگونه تربیت نکنیم!" بهخوان فرزندپروری و والدگری | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 27 کتاب این فهرست که اولین بار در اردیبهشت ۱۴۰۲ منتشر شد، توسط معصومه توکلی (masoomehtavakoli@) و زهرا توکلی (zahratavakoli@) تدوین شده است. امسال -اردیبهشت ۱۴۰۳- بهروزرسانی شده و عناوین جدیدی به آن افزوده شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 22 محمد قنبری الزامات یک مربی نوجوان معاصر 21 کتاب کتب اولیه تربیتی / کتاب های یک مربی 2 13 سید محمد بنایی آموزش 7 کتاب کتاب هایی که یه تغییر اساسی تو تفکر آموزشی من ایجاد کرد 3 42 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمدتقی عینی زاده 1402/1/12 عبدالعظیم کریمی اندیشمندی جامع نگر هست . تحلیل های او در حوزه های تربیتی متکی است بر دانش کافی او در حوزه های قرآنی ، حدیث ، ادبیات مدرن ، نو و بخصوص کلاسیک .. آگاهیش نسبت به نظریه ها و دستاوردهای روانشناختی و پرورشی و ... این همه ذخایر دانشی اوست ، گذشته از این این فهم دکتر کریمی هست که از دانشش بیشتراست ، و قلم اوست که ظرافت خاصی دارد. درمجموع نگاه عبدالعظیم کریمی در آثارمتعددش آسیب شناسانه هست . او بیش از تجویز کنش تربیتی ، متولیان و اولیاء را به پرهیز از عمل و دخالت در تربیت باز می دارد. توصیه به دخالت نکردن در امر تربیتی به خاطر ضعف در آگاهی نسبت به اصول تربیتی ، عدم فهم چارچوب های تربیتی و ظرافت های آنست ، که درجامعه ما بسیار رواج دارد. 0 1 سید محمد بنایی 1402/1/12 قبل از اینکه هر معلمی سر کلاس بره و قبل از اینکه هر پدر و مادری بخوان بچه دار بشن لازمه که این کتاب رو بخونن. نمیگم کتاب خیلی عمیقیه ولی دیدگاه خوبی رو منتقل میکنه. خوش خوان هم هست و فکر میکنم با هر انگیزه و سلیقه ای میتونید بخونیدش و ازش لذت ببرید و بنیان های تربیتی تون رو زیر و رو کنید. 0 6