برادر روحی: شبها همه خونها سیاه است عمومیداستان برادر روحی: شبها همه خونها سیاه است داوید دیوپ و 1 نفر دیگر 4.0 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر قطره شابک 9786222019600 تعداد صفحات 128 تاریخ انتشار 1400/1/2 نسخههای دیگر نشر دیوار نشر ایهام نشر روشنگران و مطالعات زنان نشر ناهید توضیحات کتاب برادر روحی: شبها همه خونها سیاه است، پدیدآور داوید دیوپ. بریدۀ کتابهای مرتبط به برادر روحی: شبها همه خونها سیاه است دانه در تمنای جوانه در شب هر خونی سیاه است داوید دیوپ 4.0 1 صفحۀ 41 باید مراقب باشید، وقتی باور دارید که آزادید به آنچه میخواهید فکر کنید، نباید اجازه دهید افکار دیگران پنهانی وارد ذهن شما بشوند، افکار غلط پدر و مادرتان، افکار جعلی پدربزرگتان، افکار نقابدار برادر یا خواهرتان، یا دوستانتان، یک کلام، دشمنانتان. 0 5 دانه در تمنای جوانه در شب هر خونی سیاه است داوید دیوپ 4.0 1 صفحۀ 87 به قول فولاییها :"خلق شدن انسان تا زمان مرگش کامل نمیشود." 0 5 دانه در تمنای جوانه در شب هر خونی سیاه است داوید دیوپ 4.0 1 صفحۀ 42 اینکه آدم خودش مستقل فکر کند، به این معنی نیست که همهچیز را بفهمد. 0 4 دانه در تمنای جوانه در شب هر خونی سیاه است داوید دیوپ 4.0 1 صفحۀ 46 فهمیدم، خدا شاهد است فهمیدم، که آنها در میدان جنگ تنها دیوانگی زودگذر میخواهند. دیوانههای خشم، دیوانههای درد، دیوانههای خشن، اما موقت. بدون هیچ دیوانهای دائمی. همین که نبرد تمام شد باید خشم، درد، و خشونتمان را بایگانی کنیم. 0 4 یادداشتها محبوبترین جدید ترین دانه در تمنای جوانه 1403/1/9 اول نقاط مثبت : ترجمهی واقعا خوبی داشت، خوندن و فهمیدنش برام راحت بود. مثل فیلم از جلوی چشمم میگذشت و روندی که در پیش گرفته بود جالب بود. (بجز آخراش که زیادم نتونستم تمرکز کنم رو مدل بیانش.) مباحث مد نظرش رو جالب بیان میکرد، میتونم بگم توصیفات جدیدی دیدم که تو ذهنم بمونه و از خیلی از جملاتش هم خوشم اومد. فصلای کوتاه داشت و آدم ترغیب میشد ادامه بده، حتی میشد توی یه روز خوندش. اما سه و نیم میدم چون : با توجه به اسم و جلدش من توقع دیگهای از کتاب داشتم. احساس کردم اواخر کتاب، داستان از مسیری که تصور میکردم خارج شده که خب این میتونه نقطه مثبت هم باشه (که چیزی طبق پیشبینی ما پیش نره) ولی چون نتیجهگیری درستی به شخص من نداد، زیاد نتونستم با تهش ارتباط بگیرم. این شاید سلیقه شخصی باشه ولی جوری که راوی داستان در نهایت خودشو از جنگ کشید بیرون و به قول خودش دوباره متولد شد، پسندم نبود... متاسفانه مسلمون خوبی نبود اصلا.🙄😂 یه مسئلهای هم که شاید توی ذوق میزد، تکرار بیش از حد یه سری چیزا توی متن بود. شخصا مشکلی باهاش نداشتم چون به نظرم به فضای روایتگری میخورد و حس و حالشو منتقل می کرد. ولی شاید بعضیا از این تاکید زیادی و تکرار جملات خوششون نیاد. (در حقیقت یه مسئله رو چندین بار و از چندین زاویه بسط میداد ولی من ازش بدم نیومد، کنجکاو بودم که اینبار از چه ابعادی میخواد ببینه.) در کل از خوندنش پشیمون نیستم. تجربهی خوبی بود، اما باید اعتراف کنم انتظار دیگهای ازش داشتم. 3 10