معرفی کتاب قلابی: مجموعه داستان اثر رومن گاری مترجم سمیه نوروزی کتابعمومیداستانفرانسه قلابی: مجموعه داستان رومن گاری و 1 نفر دیگر 2.5 10 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 1 ناشر نشرچشمه شابک 9789643628710 تعداد صفحات 104 تاریخ انتشار 1393/1/19 توضیحات کتاب قلابی: مجموعه داستان، نویسنده رومن گاری. یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه مجاب 1401/8/23 داستانهای کوتاه رومن گاری رو به اندازهی رمانهاش دوست ندارم، اما دلیل نمیشه که نخونمشون :)) ۵ داستان کوتاه از رومن گاری تو این کتاب اومده؛ سه تای اول برشی از زندگی آدمهایی رو در حاشیهی جنگ جهانی دوم روایت میکنه و دو داستان آخر دربارهی آدمهای هنردوست هست که اعتبار و آبرو و اصالت هم براشون مهمه. 0 15 محمد مهدی شفیعی 1403/11/1 این کتاب رومن گاری پنج داستان کوتاه رو در بر داره. دوتای اولی از نظر من واقعاً ضعیف بود؛ سومی متوسط و دوتای آخر خوب بودند؛ وقتی داستان دوم رو خوندم دودل شدم که ادامه بدم یا نه، اما چون اسم کتاب اسم آخرین داستان کتاب بود ادامه دادم به خوندن. یک نکته که بعد از خوندن این کتاب به ذهنم رسید این بود که روی جلد کتاب اسم نویسنده بزرگتر از اسم کتاب نوشته شده؛ شاید همه کتابهایی که اسم نویسنده بزرگتر از اسم کتاب باشه، داره از اعتبار نویسنده استفاده میکنه برای فروش رفتن کتاب.... به هر حال؛ کیفیت چاپ و صحافی واقعاً خوب بود بنظرم. همینطور ترجمه هم روان بود. 0 0