معرفی کتاب آسمان گریست اثر undefined آسمان گریست 2.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر شابک 9789640022627 تعداد صفحات 130 تاریخ انتشار _ توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. بریدۀ کتابهای مرتبط به آسمان گریست ت 1402/10/7 آسمان گریست 2.5 1 صفحۀ 57 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ت 1402/10/8 رولد داهل دربارهی این کتاب میگه: «این کتاب هراسانگیزی است و بر هر نفر یهودی لازم است که آن را بخوانند کما اینکه هر صاحب وجدانی باید آن را بخواند. حقایق و واقعیتهایی که در این کتاب آمده بیاندازه دقیق هستند. من معتقدم هر شخصی که این کتاب را از نظر بگذراند، همینکه آخرین کلمهی آن را بخواند، بلافاصله به یک فرد ضد اسرائیلی تبدیل میشود.» یه کتاب دردآور از یه خبرنگار که با دیدن فاجعهای که توی بیروت به بار میاد، به اونجا میره و قطرهقطره خون جاریِ مردم لبنان رو روایت میکنه. رد خونِ این مردم گهگاهی هم اون رو به فلسطین میبره. کتاب زبان روون و قابل فهمی داره که این البته برمیگرده به مترجم. بههرحال توصیه میکنم که با هر دیدگاهی که دربارهی اسرائیل دارین، این کتاب رو حداقل یه بار توی زندگیتون بخونید. 0 0