بهترین ها : نگاهی به فضائل حضرت زهرا (س) عمومیادیان و الهیاتدین و زندگی بهترین ها : نگاهی به فضائل حضرت زهرا (س) حسن محمودی 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر عطر عترت شابک 9786005588583 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار _ توضیحات نگاهی به فضایل حضرت زهرا (س) بریدۀ کتابهای مرتبط به بهترین ها : نگاهی به فضائل حضرت زهرا (س) Fatima 1403/9/6 بهترین ها : نگاهی به فضائل حضرت زهرا (س) حسن محمودی 3.5 1 صفحۀ 14 دختران حسناتاند و پسران نعمت؛ و حسنات موجب ثواب و اجر و پاداشاند ولى نعمت موجب بازخواست مى شود. امام صادق (ع) 0 4 Fatima 1403/9/8 بهترین ها : نگاهی به فضائل حضرت زهرا (س) حسن محمودی 3.5 1 صفحۀ 55 مَثَل امام ، مانند کعبه است ؛ مردم باید در اطراف آن طواف کنند نه آنکه کعبه دور مردم طواف نماید .( رسول خدا ( ص)) قسم به خدا ، اگر حق را به اهلش واگذار میکردند ، دو نفر هم با یکدیگر ( درباره حکم خدا ) اختلاف نمیکردند و امامت همان گونه که رسول خدا معرفی فرمود از حضرت علی (ع) تا حضرت قائم (ع) از جانشینی به جانشین دیگر به ارث میرسید . ((((((اما افسوس کسی را مقدم داشتند که خدا را کنار زده بود و کسی را کنار زدند که خدا او را مقدم داشته بود ... ))))) حضرت زهرا (س) 1 3 یادداشتها محبوبترین جدید ترین Fatima 1403/9/8 یادمه که این کتاب رو وقتی ابتدایی بودم تو مسجد بهم هدیه دادن ؛ و فکر کنم اون موقع کامل نخوندمش. الان تو ایام فاطمیه دوست داشتم کتابی بخونم که با زندگی و رفتار و اون چیزی که به حضرت زهرا (س) گذشته ، بیشتر آشنا بشم ، که تو کتابخونهم چشمم به این کتاب افتاد . به زبان ساده و روان نوشته شده و احتمالا بیشتر مناسب همون سنی که هدیه گرفتمش باشه! همون چیزیه که اسمش گفته : «نگاهی» به فضائل حضرت زهرا (س) ؛ پس برای آشنایی کامل با زندگی دختر پیامبر و وقایع تاریخی اون زمان ، چندان کتاب مناسبی نیست . هر چند قسمت های ( یک خاطره ) و احادیث رو دوست داشتم . بیشتر مشتاقم که کتاب « کشتی پهلو گرفته » و « داستان فاطمه » رو بخونم . 0 3