معرفی کتاب یک گوشه ی ساکت جنگل اثر نادر ابراهیمی یک گوشه ی ساکت جنگل نادر ابراهیمی 4.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 1 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000110840 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب یک گوشه ی ساکت جنگل، نویسنده نادر ابراهیمی. بریدۀ کتابهای مرتبط به یک گوشه ی ساکت جنگل سیده زهرا ارجائی 1403/4/18 یک گوشه ی ساکت جنگل نادر ابراهیمی 4.5 1 صفحۀ 13 آقاچوپان گفت: اشتباه میکنی رایکاخانمِ نقاش! در دنیا هیچ جنگلی وجود ندارد که «پشت» نداشتهباشد، و توی آن جنگل، کلبههایی نباشد، و توی آن کلبهها کسانی از تو کمک نخواهند. تو، چون خودت راحت و آسوده نشستهیی و نقاشی میکنی، خیال میکنی در سراسر میهن تو، و در تمام دنیا، همه راحت و آسودهاند، و هیچکس به کمک دیگری احتیاج ندارد. تو اشتباه میکنی... 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سیده زهرا ارجائی 1403/4/18 روایتی بدیع و زیبا از یک نقاشی کودکانهی ساده که سعی دارد به مخاطب نشان دهد که اگرچه تو در آرامش و راحتی زندگی میکنی و هیچ چیز این آرامش را به هم نمیزند، اما در همهجای دنیا هستند کسانی که نیاز به کمک ما دارند... داستان کتاب در سه فصل تدوین شده و در بخشهایی از آن نویسنده مستقیماً با مخاطب سخن میگوید که به جذابیت داستان برای مخاطب افزودهاست. این کتاب برای مخاطب ۹+ بسیار مناسب است و حداقل یک بار خواندن آن را به نوجوانان و بزرگسالان هم توصیه میکنم. 0 1