معرفی کتاب خواب های پدرم اثر اوالد فلیزار مترجم نیلوفر داد خواب های پدرم اوالد فلیزار و 1 نفر دیگر 3.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر کنار شابک 9786229796382 تعداد صفحات 232 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب خواب های پدرم، نویسنده اوالد فلیزار. عمومی لیستهای مرتبط به خواب های پدرم Rachel 1403/12/24 فصل گل و صنوبره عیدی ما یادت نره 19 کتاب لیست کتاب هایی که خیلی وقته میخوام و چی بهتر از کتاب برای هدیه 0 11 مهتاب تیموری 1402/3/31 کتابهای خوانده شده در ۱۴۰۲ 59 کتاب سال نو! کتابهای نو! همونطوری که میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست، از اول سال ۴۰۲ اینطور به نظر میرسه که امسال کتابهای متفاوتتری رو قراره بخونم. طبق هر سال هدف ماراتن سال رو روی ۵۲ جلد میذارم. اگر مشغلهها اجازه بدن امیدوارم که لیست امسال، پربارتر باشه. کی میدونه؟ 0 21 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهتاب تیموری 1403/6/20 و بازهم رمان روانشناسانه و دلپذیر. داستان پسری رو میخونیم که تو اوج نوجوانی جایگاهش رو تو خونه و رابطه اش با والدینش رو درک نمیکنه، عاشق میشه و اتفاقات ناخوشایندی میفته. کتاب واقعا قشنگه و نکته های ظریفی تو دل خودش داره. بیشتر درباره رابطه پسر و پدره، عقده ادیپ، الکترا و... فضای رویاگونه ای داره بعضی قسمت ها و راوی خیلی جاها غیرقابل اعتماده و به نظرم دلیلش اینه که خودش هم به واقعیت آگاه نیست. 0 1