معرفی کتاب حق دارم کودک باشم اثر آلن سر مترجم مهناز کاظمی کتابکودکرنگآمیزی و خلاقیت حق دارم کودک باشم آلن سر و 2 نفر دیگر 4.2 4 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر فاطمی، کتاب طوطی شابک 9786226011600 تعداد صفحات 44 تاریخ انتشار 1399/10/27 توضیحات کتاب حق دارم کودک باشم، مترجم مهناز کاظمی. اجتماعی ادبیات فرانسه ادبیات واقع گرایانه ادبیات کودک و نوجوان دهه 2010 میلادی فرهنگی کتاب مصور کتاب نوجوان کتاب کودک بریدۀ کتابهای مرتبط به حق دارم کودک باشم مریم قاروبی 1403/9/1 حق دارم کودک باشم آلن سر 4.3 4 صفحۀ 40 0 3 مریم قاروبی 1403/9/1 حق دارم کودک باشم آلن سر 4.3 4 صفحۀ 36 0 0 مریم قاروبی 1403/9/1 حق دارم کودک باشم آلن سر 4.3 4 صفحۀ 42 0 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهدیه فاتح 1403/3/28 به تصویرگری 4 و به متن، 2 امتیاز میدهم. 0 7 مریم قاروبی 1403/9/1 این کتاب خلاصهای از پیمان نامهی حقوق کودک سازمان ملل متحد را شرح میدهد و فهرست ۱۹۳ کشوری را که به آن پیوستهاند را برمیشمرد. پیمان نامه از پنجاه و چهار ماده تشکیل شده که به طور کلی شامل چنین حقوقیاند:حق آب و غذا، حق سرپناه، حق آموزش و بهداشت، حق محافظت شدن در برابر آسیبها، حق فعال بودن در خانواده، جامعه و زندگی فرهنگی، حق رشد تا رسیدن به کمال توانایی... تاکنون ۱۹۳ کشور از جمله همه اعضای سازمان ملل متحد به جز سومالی، ایالات متحده آمریکا و کشور جدید سودان جنوبی به پیمان نامه، به پیمان نامه پیوستهاند... 0 0 نسا قاسمی 1402/10/16 شوخی تولدم بود این کتاب اما خوندم و دیدم که کاش کودک باشم 0 0 حانیه وحیدزاده 1403/4/29 غم انگیز ترین کتاب. واقعا چرا باید این کتاب خواند. در برابر سوال کشتار بی رحمانه ی غزه چه باید گفت؟ پیمان نامه ی حقوق کودک!!!!!!! سازمان یونیسف!!!!! این صحبت ها شبیه طنز تلخ این روزهاست. 0 1