معرفی کتاب تدی مودب است اثر آلیسون رنلدز مترجم الهام دارونی کتابکودک۰ تا ۲ سال تدی مودب است آلیسون رنلدز و 2 نفر دیگر 2.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر شهر قلم شابک 9789642970568 تعداد صفحات 12 تاریخ انتشار 1398/11/20 توضیحات کتاب تدی مودب است، تصویرگر لی کروتاپ. یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا عالی حسینی 1404/6/2 من اینطور کتاب های "ادب از که آموختی از بیادبان" که آدم ها رو به "خوب" و "بد" تقسیم میکنن و برچسب میزنن رو اصلاً نمیپسندم. اگرچه توی کتاب مستقیماً به این واژه ها اشارهای نشده، ولی برداشت دیگهای جز این نمیشه داشت: سامی بد و بیادب و خسیسه، تدی از رفتار سامی دلخور و ناراحت شد و رفت خونشون و دیگه باهاش بازی نکرد، تدی فهمید رفتار سامی بده، تدی نمیخواد مثل سامی باشه پس برای همین از خونوادش عذرخواهی کرد و مودب شد. اینطور کتاب ها نتیجهای جز برچسب زنی کودک به خودش و اطرافیانش ندارند. زینب ما هم برداشتی جز این نداشت. بعد از خوندن کتاب گفت فلان بچه مثل سامیه چون اسباب بازیاشو به کسی نمیده. و یا شب گفت زهرا منم مثل سامیام چون که هل میدم! 6 2