معرفی کتاب قطار سريع السير توكيو اثر سيچو ماتسوموتو مترجم محمد عباس آبادي

قطار سريع السير توكيو

قطار سريع السير توكيو

سيچو ماتسوموتو و 1 نفر دیگر
3.0
2 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

3

خواهم خواند

1

شابک
9786001827457
تعداد صفحات
168
تاریخ انتشار
1401/2/24

توضیحات

        کتاب "قطار سریع السیر توکیو" نشان می دهد که چگونه داستان خودکشی یک زوج جوان در یک ساحل مرموز و تاریخی مشهور ژاپنی یک شبکه جنایی در سراسر کشور را آشکار می کند. آثار ماتسوموتو با ترکیب عناصر روانشناسی انسان و زندگی عادی، زمینه جدیدی را گشوده است. آثار او اغلب منعکس کننده زمینه اجتماعی گسترده تر و نیهیلیسم پس از جنگ است که دامنه را گسترش داد و فضای این ژانر را بیشتر تیره کرد. افشای فساد او در میان مقامات پلیس و جنایتکاران، افزوده جدیدی به این عرصه بود. موضوع تحقیق نه تنها جرم بلکه جامعه متاثر بود. اگرچه ماتسوموتو یک نویسنده پرکار خودآموز بود، اولین کتاب او تا چهل سالگی چاپ نشد. در 40 سال بعد، بیش از 450 اثر منتشر کرد. آثار ماتسوموتو شامل رمان‌های تاریخی و غیرداستانی بود، اما داستان‌های رمزآلود و پلیسی او بود که شهرت او را به عنوان یک نویسنده در سطح بین‌المللی تثبیت کرد. ماتسوموتو با محبوبیت این ژانر در میان خوانندگان کشورش، پرفروش‌ترین و پردرآمدترین نویسنده ژاپن در دهه 1960 شد. تحسین شده ترین رمان های پلیسی او به چندین زبان از جمله انگلیسی ترجمه شده اند. او در سال 1952 جایزه آکوتاگاوا، در سال 1970 جایزه کیکوچی کان و در سال 1957 جایزه اسرار نویسان ژاپن را دریافت کرد. او از سال 1963 تا 1971 به عنوان رئیس انجمن راز نویسان ژاپن خدمت کرد.
      

یادداشت‌ها

          حس اولیم به کتاب~
یادداشت نویسنده رو میخونیم متوجه می‌شیم کتاب مال سال ۱۹۵۸ئه و این برام جالب نبود، چیزی که برام جالب بود اینکه حتی اون سال‌ها هم سیستم ساعت و قطارهای ژاپن به شدت دقیقن و حتی یک دقیقه اینور اونور شدن هم ندارن(مثل ایران👩‍🦯)
کلیت ماجرا اینکه یه خودکشی‌ای رخ میده که توی دیدگاه اول یه خودکشی عاشقانه جلوه میکنه ول هر چی جلوتر میره ماجرا بازتر میشه و معلوم میشه قتل بوده ولی اثبات اینکه قاتل واقعا اینکارو کرده به سیستم قطار و ساعت رفت آمد اونا ربط داره....
داستان جمع و جوری داره (۱۶۸ صفحه‌‌اس) و جای ابهام‌ نمیذاره. ذهن نویسنده و در واقع سیستم ریلی ژاپن رو معرفی میکنه. با ذهن یک کارگاه همراه میشین و مدل و موقعیت های مختلف رو پیش می‌کشه. پیچیدگی خاصی  نداره و آخر داستان جالب بود 

🔖 بریده ای از کتاب
"گاهی یک پیش‌فرض باعث می‌شود بدیهیات را ناديده بگیریم. این مسئله خیلی وحشتناک است. اسمش را می‌گذاریم عقل سلیم، ولی اغلب اوقات یک نقطه کور برای ما به وجود می‌آورد."

پایان کتاب/کتاب‌فروشی تندیس

نمره ۳از۵ 🌟
        

1