معرفی کتاب برده سور: خاطرات یدالله خدادادمطلق اثر کیانوش گلزارراغب

برده سور: خاطرات یدالله خدادادمطلق

برده سور: خاطرات یدالله خدادادمطلق

4.4
8 نفر |
4 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

9

خواهم خواند

11

شابک
9786000351335
تعداد صفحات
180
تاریخ انتشار
1400/1/2

توضیحات

کتاب برده سور: خاطرات یدالله خدادادمطلق، نویسنده کیانوش گلزارراغب.

پست‌های مرتبط به برده سور: خاطرات یدالله خدادادمطلق

یادداشت‌ها

          برده سور کتاب خاطرات یداله  خدادادمطلق معلمی است که با فراخوان آموزش پرورش برای جبران کمبود نیروی آموزشی راهی کردستان میشود اما از بد حادثه زمانی که کردستان موردهجوم گروهک های فاسد ووابسته ضد انقلاب با حکومت مرکزی بود این معلم گرامی به همراه ۷نفر ازدوستان وهمکارانش به اسارت این جنایتکاران وابسته درمی آیند وبه مدت نزدیک به دوسال درزندانهای کومله ودمکرات اسیر بودند وچه خاطرات تلخی را پشت سرگذاشته اند...نویسنده توانا وخوش قلم جناب کیانوش گلزارراغب نیز درهمان زمان اسیر این زندان بوده اندوبعد ازنوشتن کتابهای ارزنده شنام وعصرهای کریسیگان خاطرات خدادادمطلق را به تحریر درمی آورند...‌خواندن این کتاب را به همه ایرانیان عزیزتوصیه میکنم که یادآوری باشد که آرامش وامنیت امروز ما مرهون رشادت ها واز خودگذشتگی های مردان بزرگ این سرزمین بوده است...درود برارواح طیبه این شهیدان علی الخصوص شهید شجاع و آزاده ابراهیم علی اصغر لو که روایت رفتارهای شجاعانه اش دراین کتاب درسی برای همه ما باشد.
        

6

          بسم الله 

سومین جلد از سه‌گانه کیانوش گلزار راغب درباره معلمی تازه داماد اهل قم است که برای جبران کمبود معلم به کردستان می‌رود، اما در میانه راه در چنگ کومله گرفتار می‌شود. جریان اتفاقات گذشته بر او و رفقایی که در این مسیر از دست می‌دهد. شکنجه‌ها و ظلم‌هایی که کومله به او می‌کند و... همه‌گی خواندنی، جذاب و در عین حال دردناک روایت شده است.
چه‌ها گذشته است بر این مردمان و بر این کشور، فقط خدا می‌داند...
مگر کسانی چون آقای گلزار راغب پیدا شوند و بگویند چه ظلم‌ها که بر مردم کشورمان و عزیزان‌مان در غرب کشور رفته است.

مجموعه این سه‌گانه (شُنام، عصرهای کریسکان و برده سور) که نام‌هایشان الهام گرفته از نام مناطق عملیاتی در غرب کشور است به شکل پازل‌واری تصویر تازه‌ای از کومله، دموکرات‌ها و جنبش‌های خلق، در غرب کشور به مخاطب می‌دهد. این موضوع بکر و جذاب وقتی با قلم چنین نویسنده‌ای همراه می‌شود به غایت خواندنی و دلچسب‌تر می‌شود. قلم این مرد، زیبا، روان و جذب کننده است، به شکلی که وقتی کتاب را آغاز می‌کنیم تا به انتها درگیر وقایع داستان پیش می‌رویم. جزئیات بیان شده در کتاب به اندازه است؛ نه آنقدر است که خسته‌کننده و دل‌زننده باشد و نه آنقدر موجز، که ابهام ایجاد کند.
        

3