فلسفه خلقت انسان فلسفه خلقت انسان عبدالله نصری 2.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر کانون اندیشه جوان شابک 9789642788040 تعداد صفحات 104 تاریخ انتشار 1390/6/12 توضیحات کتاب فلسفه خلقت انسان، نویسنده عبدالله نصری. لیستهای مرتبط به فلسفه خلقت انسان محمّد صالحی بابادی مطالعات کلامی 6 کتاب در این فهرست، کتابهایی که در ساحت عقاید و کلام مطالعه میکنم، قرار میدهم. 0 2 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین محمّد صالحی بابادی 1403/6/6 کتاب دارای یک ایدۀ بسیار پسندیده و کلیدی است و نویسنده در انتخاب ایده، سلیقۀ خوبی به خرج داده و سعی کرده به یکی از مهمترین سؤالهای زندگی هر انسان پاسخ دهد: فلسفۀ خلقت انسان چیست؟ با وجود آنکه ایدۀ کتاب بسیار مهم و کلیدی است، در کتاب، مشکلاتی دیده میشود: ۱. در حرکتگذاری متون عربی، اشکالهای بسیاری دیده میشود و ای کاش بازبینی میشد. ۲. ای کاش نویسنده با ذکر جملۀ «کُنتُ کَنزاً مَخفِیّاً» (ص ۶۶ کتاب)، به اعتبارسنجی آن نیز میپرداخت؛ زیرا این جمله از نظر اعتبار به عنوان یک روایت و حدیث قدسی، بهغایت محلّ مناقشه و اشکال است. بهنظر میرسد مقتضای یک تحقیق و پژوهش منصفانه، آن است که حداقل روایتها و احادیث کلیدیِ آن، اعتبارسنجی شوند. ۳. برای بعضی از روایتهایی که در کتاب ذکر شده، هیچ منفی نگاشته نشده (به عنوان نمونه: ص ۶۶ و ۸۹ و ۹۰ و ۹۵). 0 1