کارنامه شاهان در روایات ایران باستان عمومیتاریخ کارنامه شاهان در روایات ایران باستان آرتور کریستن سن و 1 نفر دیگر 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر آیدین شابک 9786226728010 تعداد صفحات 120 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب کارنامه شاهان در روایات ایران باستان، مترجم محمدباقر امیرخانی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین 🎭 🎬 محمد رضا خطیب 🎭📚 1401/10/26 برای من به شخصه خیلی جالبه که یک نفر خارجی مثه کریستن سن اینطوری عاشق تاریخ و اسطوره های ما باشه و کلی مقاله و کتاب درباره ایران نوشته باشه که بسیاری از دانسته های ما درباره تاریخ و اسطوره و حماسه های ما برگرده به آثار این خارجی عزیز. این کتاب برای شروع شناختن درباره حماسه و اسطوره و شاهنامه و اصولا شاهان ایرانی خیلی خوبه. کتاب درباره تاریخ حماسی و شاهان حماسی و تطبیق اونها با شاهان تاریخی نوشته شده. اینکه چی تاریخ بوده و اسطوره شده و چی اسطوره بوده که تبدیل به تاریخ شده. شعر و ادبیات قبل از اسلام چه جایگاهی داشته؟ شاهان کیانی و پیشدادی از کجا اومدن؟ جایگاه هخامنشیان و ساسانیان و اشکانیان کجاست؟ چی از اون دوران مونده؟ حماسه ها و آثار ادبی حول چه چیزهایی میگشته؟ و خیلی جامه کارنامه شاهان ایرانی چی بوده؟ کتاب بسیار مختصر و مفید و سهل خوان نوشته شده و میشه راحت در دو الی سه نشست خوند و لذت برد. 0 20