یادگاران: کتاب باقری یادگاران: کتاب باقری فرزانه مردی 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 0 ناشر انتشارات روایت فتح شابک 9786003302679 تعداد صفحات 102 تاریخ انتشار 1398/8/20 توضیحات کتاب یادگاران: کتاب باقری، نویسنده فرزانه مردی. بریدۀ کتابهای مرتبط به یادگاران: کتاب باقری امیررضا سعیدینجات 1403/2/8 یادگاران: کتاب باقری فرزانه مردی 4.0 1 صفحۀ 58 0 3 لیستهای مرتبط به یادگاران: کتاب باقری مشکات عبادیان 1402/12/11 یادگاران؛ 34 کتاب مجموعه یادگاران از انتشارات روایت فتح 1 10 یادداشتها محبوبترین جدید ترین امیررضا سعیدینجات 1403/2/8 بسم الله مینیمال (کوتاه نوشته) دوست دارم، اما ادبیات این کتاب مورد علاقهام نبود. بماند که قسمتهای انتخاب شده جامع و کامل نبود. اما برای شناختن، خواندن چنین کتابهایی واجب است. حسن باقریِ این کتاب، چیزی بیش از آنچه میدانستم به من نداد. کاش کتاب دقیقتر نوشته میشد و حکایتهای بهتری انتخاب میشد، حکایتهایی که تصویر دقیقتری از حسن باقری در همه جوانب به ما میداد. اما تا وقتی کتاب بهتری نوشته نشود از همینها باید استفاده کرد. 0 1