معرفی کتاب شناخت درمانی اختلال وسواس فکری - عملی راهنمای درمانگران اثر سابین ویلهم مترجم زهرا بهفر

شناخت درمانی اختلال وسواس فکری - عملی راهنمای درمانگران

شناخت درمانی اختلال وسواس فکری - عملی راهنمای درمانگران

سابین ویلهم و 5 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1394/1/18

در این کتاب بحث کامل و مفصلی از تکنیک های شناختی ارائه شده است که به اصلاح و تعدیل باورهای بنیادین در مورد وسواس،اضطراب و افسردگی توام با آن می پردازد.انتظار می رود  در پی چنین درمان و تغییری  در سازمان شناختی بیمار،دوره های عود به حداقل برسد یا خفیف تر  بروز کند تا بدین ترتیب بیمار پس از درمان،زندگی بهتر و پر بار تری را تجربه نماید.دیگر اینکه در کتاب پیش رو همانند یک راهنمای گام به گام درمانی تمامی تکنیک ها همراه با برگه های کارو تکالیف خانگی به صورت عملیاتی آمده است که کار را برای درمانگران آسان می سازد.مطالعه این کتاب را به تمامی درمانگران مبتدی و مجرب،روان شناسان بالینی،روان پزشکان،مشاوران،روان پرستاران،مدد کاران اجتماعی و پزشکان عمومی توصیه می کنیم.این کتاب همچنین می تواند به عنوان یک راهنمای آموزشی مورد استفاده اساتید و دانشجویانی باشد که بر دوره های کارورزی بالینی و درمانی نظارت می کنند یا آموزش می بینند.

لیست‌های مرتبط به شناخت درمانی اختلال وسواس فکری - عملی راهنمای درمانگران

از پشت پنجرهتا چشم کار می کند لاک پشتوسواس و درمان شناختی - رفتاری آن

کتاب‌هایی در ارتباط با وسواس یا OCD

7 کتاب

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم این یه لیسته مربوط به اختلال OCD یا اختلال وسواس فکری_عملی. ۱_برای ساختن این لیست خیلی مردد بودم، چرا؟ چون خیلی هاشون رو نخوندم و واقعا مطمئن نیستم بشه اینجا قرارشون داد یا خیر. اگه کتابی رو خوندید و به نظرتون صلاحیت قرارگیری در لیست رو نداره، بهم بگید تا حذفش بکنم. ۲_اگه پیشنهادی دارید بگید حتما اضافه بکنم اینجا. منبع کتاب‌ها از سایت فیدیبو و طاقچه هست. اگه توی اینترنت یه جست و جوی ساده بکنید مقاله ی اصلی رو توی خود سایت فیدیبو و بعدش هم سایت طاقچه میاره. راجع به کتاب‌ها هیچ اطلاعات خاصی ندارم و اگه نظری راجع بهشون دارید خوشحال می‌شم بگید. با تشکر🌷😁 در کتاب مادربزرگت رو از اینجا ببر فقط داستان طاعون مربوط به اختلال وسواس میشه* وسواس فکری (OCD -Obsessive Compulsive Disorder) شامل افکار، تصاویر و تکانه‌هایی است که به صورت مکرر در ذهن ما تکرار می‌شود و به نظر می‌رسد که امکان کنترل کردن آن‌ها توسط فرد وجود ندارد. این الگوهای تکرار شونده ذهنی، انواعی از اختلالات اضطرابی را برای فرد به وجود می‌آورند و معمولا دیگر اختلال‌های روانی را تشدید می‌کنند.  غلبه بر وسواس فکری کار چندان ساده‌ای نیست و نیازمند طی کردن مراحل درمانی به شکلی دقیق و درست است. برای رفع این اختلال باید صبر زیادی داشته باشید و آگاهی‌تان نسبت به آن را بالا ببرید. منبع:فیدیبو.