معرفی کتاب بانوی فرزانگی و فضیلت: سیری در زندگی، احوال و آرای بانو امین اثر مائده شاکری

بانوی فرزانگی و فضیلت: سیری در زندگی، احوال و آرای بانو امین

بانوی فرزانگی و فضیلت: سیری در زندگی، احوال و آرای بانو امین

3.0

9786001592034
1395/1/31

بانو امین (ره) شخصیتی است که توانست تمام عمرش را در تعلیم و تربیت بگذراند و دانش و بینش را با گرایش و کنش اسلامی گره زده و روش اسلام ناب را در متن زندگی اش اجرا کند. او منطق اسلام را منطق زندگی اش قرار داد و در هر ساحتی از سلوک زندگی خود با منطق قرآنی و اهل بیتی عمل کرد. در این نوشتار تلاش شده به این پرسش پاسخ داده شود که آیا در اسلام زن می تواند به عالی ترین درجات علمی و معنوی برسد؟ پاسخ مثبت با ذکر نمونه عملی از یک بانوی مسلمان ایرانی به این پرسش داده شده است.

لیست‌های مرتبط به بانوی فرزانگی و فضیلت: سیری در زندگی، احوال و آرای بانو امین

پس از مطال
          پس از مطالعه این کتاب درباره بانو مجتهده امین ،بسیار متعجب شدم که چنین اشخاصی تاکنون به نسل جوان معرفی نشده‌اند این غفلت موجب شده نسل جوان را با خلأ الگو، به سمت الگو های خیالی و موهومی سوق دهد که مطابق با فرهنگ او نیست.

گذشته از مقام علمی، ویژگی بارزی که ایشان را متمایز می‌کند، عمق ایمان و عرفانشان است. در حالی که برخی از افراد درک نظری از وجود خداوند دارند، اما در مواجهه با چالش‌های زندگی، خدا و مسیر هدایت را گم می‌کنند، این بانوی بزرگوار با وجود از دست دادن هفت فرزند خود به دلیل بیماری‌های گوناگون، همچنان عاشقانه به خداوند متعال عشق می‌ورزند و در راه او تلاش می‌کنند. این امر نشان‌دهنده پشتوانه فکری و عرفانی بی‌نظیر ایشان است.

با وجود ثروت فراوان، ایشان به امور دنیوی و مادی دل نبستند و ثروت خود را صرف تربیت دینی دختران کردند. ایشان مدارسی را تأسیس کردند تا در دورانی که احکام دینی در مدارس اجرا نمی‌شود، دختران مسلمان از تحصیل باز نمانند.
این بانو  با وجود مقام علمی که دارند، آثار شان بسیار مغفول است و برایم سوال ایجاد شد که آیا کتاب های ایشان تجدید چاپ می‌شوند یا نه؟