هر بچه ای یه جوره! هر بچه ای یه جوره! تاد پار و 1 نفر دیگر 1.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر فنی ایران - نردبان شابک 9786004774437 تعداد صفحات 22 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب هر بچه ای یه جوره!، نویسنده تاد پار. بریدۀ کتابهای مرتبط به هر بچه ای یه جوره! زهرا عالی حسینی هر بچه ای یه جوره! تاد پار 1.0 1 صفحۀ 22 0 3 زهرا عالی حسینی هر بچه ای یه جوره! تاد پار 1.0 1 صفحۀ 6 1 2 لیستهای مرتبط به هر بچه ای یه جوره! زهرا عالی حسینی کتاب خوب مناسب خردسال (۱ تا ۳ سال) 9 کتاب 📖👶🏻 0 2 یادداشتها محبوبترین جدید ترین نرگس منفرد 1401/10/3 این روزها کتابهایی با موضوع هرجور و هرقدر که دلت میخواد متفاوت باش زیاد شدن؛ اما چقدر و تا کجا و در چه نوع ویژگیهایی مجازیم متفاوت باشیم؟ این سوالیه که اگر از تادپار بپرسیم، جوابش احتمالاً "تا هرکجا" و "در همه چیز" خواهد بود. اما بهنظرم این جواب به هیچ عنوان درست نیست و کتاب در عین جالب بودن موضوع کلی، القائاتی دارد که من برای کودکم نمیپسندم. توجه به این نکته که تادپار از فعالان ترویج فرهنگ همجنسگرایی نیز هست، نکاتی رو در آثارش برای ما روشن میکنه. البته در این کتاب اشاره مستقیمی به این موضوع نداره. 0 5