معرفی کتاب نیمه شب اثر رایلی سیجر مترجم مهسا فیروزه چی

0.0 0 یادداشت

ناشر
افرا
1403/1/1

بدترین‌ چیزی که‌ تاکنون در میدان هملاک‌ اتفاق‌افتاده، حادثه‌ای‌ است که در حیاط خلوت خانۀ ایتن‌ مارش رخ داده‌ است. در یکی از شب‌های ماه ژوئیه، ایتن ده‌ساله و بهترین دوست و همسایه‌اش، بیلی، در چادری که در محلۀ آرام و زیبای نیوجرسی برپاشده بود، به خواب رفتند. صبح، ایتن تنها از خواب بیدار شد. در طول شب، شخصی چادر راشکافته و بیلی را دزدیده‌ بود. او هرگز پیدا نشد. سی سال بعد، ایتن با اکراه به محلۀ دوران کودکی‌اش بازمی‌گردد. او که دچار کابوس و بی‌خوابی است، نیمه‌شب‌ متوجه اتفاقات عجیبی می‌شود که یادآور حادثۀ تلخ دوران کودکی‌اش است.
هرچه ایتن به حقیقت نزدیک‌تر می‌شود، بیشتر می‌فهمد که هیچ مکانی امن نیست و گذشته راهی برای تسخیر زمان حال دارد.
«من تمام رمان‌های رایلی سیجر را خوانده‌ام و نیمه‌شب رمان محبوب جدیدم است. داستانی جذاب و وهم‌آلود دربارۀ رازی سربه‌مهر، دوستی‌های کودکی و اتفاقاتی ناگهانی در دل شب، با نوستالژی‌های فراوان دهۀ نود و پیچ‌وتاب‌هایی که تا کنون نظیرش را ندیده‌ام. اگر جرأت دارید، آن را در یک شب گرم تابستانی، بیرون از خانه و با نور چراغ‌قوه بخوانید.» جیسون ریکولاک نویسندۀ تصاویر پنهان
«نیمه‌شب سیجر یک داستان معمایی‌پیچیده با رگه‌هایی از اتفاقات فراطبیعی است. همچنین پیچیدگی‌های دوستی، احساسات زودگذر اما طاقت‌فرسای بزرگ‌شدن و کنارآمدن با اندوه عمیق آن در این کتاب به‌خوبی مورد توجه قرار گرفته‌است.» یواس‌ای تودی
«جدیدترین اثر سیجر پیچ‌وتاب‌های فراوانی دارد. سبک نوشتاری خاص او خواننده را حیران و راضی خواهد کرد.» لایبرری ژورنال نیمه شب