معرفی کتاب رستوران نقاشی اثر مارسل امه مترجم مریم خراسانی(حامد) کتابعمومیداستان رستوران نقاشی مارسل امه و 1 نفر دیگر 2.9 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 3 ناشر ققنوس شابک 9786002783592 تعداد صفحات 84 تاریخ انتشار 1396/12/2 توضیحات کتاب رستوران نقاشی، مترجم مریم خراسانی(حامد). یادداشتها محبوبترین جدیدترین سَمی 1404/4/8 بین فقر و هنر تو دنیای امروزی رابطهای مستقیم وجود داره؟وقتی فقر باشه هنر هم جایگاهی نداره ولی خب رابطهی بین این دو تا خیلی پیچیدهست. هنر میتونه دنیا رو به جای بهتری تبدیل کنه یا کمک کنه بعضی از مشکلات فراموش بشن؟! عنوان کتاب از دو واژهی رستوران نقاشی که واژهی رستوران نمایندهی فقر و یا دارایی و واژهی نقاشی نمایانگر هنر است. با داستانی در فضای رئالیسم جادویی مواجه میشویم که در آن نقاشی به نام لافلور با هنر خود طرحهایی را نقاشی میکند که همه را سیر میکند... از این نویسندهی فرانسوی کتاب دیوار گذر هم خونده بودم و این کتاب با ایده و داستان خلاقش باز هم برایم جالب بود 0 0 𝙷𝚘𝚖𝚊 𝚃𝚊𝚟𝚘𝚞𝚜𝚒𝚊𝚗 1404/3/29 ایده ی کتاب جالب بود تاثیر هنر بر روح و جسم انسان در قالب داستان فانتزی ولی روند داستان خسته کننده بود کلا سبک رئالیسم جادویی رو زیاد دوست ندارم 0 6